ni€ hep €n Son ßen göryom
Âh be.
gecelerin efendisi gururla sunar......
|
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkım saol yaa sende olmasan eyvaLLAH TANJUMM TATLI KARDEŞİM SANa kısıyorum ama birasss ya iki dakkada bisi unuttunn o ysa, daha yeni kaynaşmıştıkk....... şaka kardeşim benim sen bak keyfinee bu aşk senin hakkındııı be kardeşimm doyasıya yaşa aşkını......... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ni€ hep €n Son ßen göryom canım benimm bitanem sen bisim canımıssınnn emin oll pckopatım ne olur sen kısmaa ati abin seni seviyoo biliyonmuuu..... ya bu geside bile keşke sen gelebilsen diye gözüm hep bi süpriz arıyoo vallaaa..... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benimm bitanem sen bisim canımıssınnnhayaLLeriniSi Suya dü$ürmü$ gißi oLmiim ama yok öLe ßi SurpriS Âh be.
08-03-2007, Saat: 10:59 PM <
üzüLme pckopatım snden sonra qörenLerde war
hepinis ayrı bi yakışıkLısınız mşl. o ayrı ama bu sıcak dostLuqu reeldede qösterdiniz. Sizi öyLe qördüm bn kendimde dostLuqunuzu hissettim yha inş bizde böLe qeLicez biraraya tşk.Ler bu güseL qünLerinizi payLaştıqınız için bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e güsel daltonlar ya bebiş biliyonmuu senin yerin bende çok farklı niye diye sorarsan benim ilk konuma ve resmime sen yorum yapmıştın halada aklımdadırr o o günde tşk etmiştim şimdi de ediyorumm bebiş sanaa aramısdan hiç gitme yaaa......
08-03-2007, Saat: 11:01 PM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:büşracım tşk ederim janım güselabi sewiyorum yaa offf kalbimi kaptırdım ben melek yüzlüme :tolga:
saol rüya güselimizzz bunu görmene
çok sevindimm güsel dileklerine bende katılıyorumm allahın izniyle tekrar ve kalabalık bi aileylee gümbür gümbür geliyoruzz...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
madeinnn gecelerin efendisi... | GCLRNFNS | 31 | 1,526 |
07-29-2008, Saat: 05:04 PM Son Yorum: Seyduna |
|
The jøkÃ©Я™ & gs_cambaz8 İftiharLa SunaR :P | The jøkéЯ™ | 158 | 4,441 |
04-20-2008, Saat: 12:50 AM Son Yorum: The jøkéЯ™ |
|
Blue Belial & Gecelerin Efendisi | blue_belial | 29 | 1,407 |
08-03-2007, Saat: 12:16 PM Son Yorum: Melek06 |