sayın arkadaslar kimse benı sevmıyor bu sitede bu msn dede neden butun kızlar yalancı neden butun kızlar hep erkekleri sırtından vuruyor bıktım artık ugraşamam ben onlarla arkadaslık dostluk kurmak istiyorum onlar ise oluyor sonrda hep arkadan vuruyor bu devırde kimseye guvenmeyeceksin bu sitede bırı var o kendini bilir neyse adı bende kalsın
neden böyle yaa
|
bak korkusuz öncelikle neden bu kızların hepsi yalancı demişsin bnce genel konuşman doğru deil...
demekki sana iisi denk gelmemiş.. ona bakarsan benim tanıdıgım bütün erkekler serefsiz çıktı ama genelleme yapmıorum bnce sen aşkı sevgiyi arama ararsan bulmazsın aşkın nereden ne zman gelecegi belli olmaz.. hayatın tadını çıkar
yanlış insanları seçme hiçbir zaman.
sonradan senin arkandan vurmuş olmazlar. kısların adınıda çıkarma yazık yav hepsi kötü diil. helen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak korkusuz öncelikle neden bu kızların hepsi yalancı demişsin bnce genel konuşman doğru deil... HAKLISIN AMA AŞKI SEVGİYİYI ARAMA DİYORSUNUZ SİZ ARAMADAN BULUYORMSUNUZ ACABA HEM BEN BU HAYATA TEK BAŞINAYIM YANLIZIM DERTLERİMLE PAYLAŞACAK BİR ARKADASIMDA YOK GUVENECEGİM BİR DOSTA rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanlış insanları seçme hiçbir zaman. KIZLARIN ADINI ÇIKARMIYORUM AMA NEDEN BÖYLE BENIM KADERİMİ BU ARKADAS HEM DOGRU İNSANI NASIL SEÇECEKSİN HERKES BENIM İYİ NİYETIMDEN FAYDALANIYORLAR BENDE HERKES GİBİ KOTU OLSAM DEMEKKİ HERŞEY FARKLI OLUR...
08-05-2007, Saat: 10:52 PM <
sen başta kaybettin kızların hepsi yalancı demişsin..
kafana gore biri bulursun inş. Alıntı:bnce sen aşkı sevgiyi arama ararsan bulmazsın aşkın nereden ne zman gelecegi belli olmaz.. katılıyorum
HAKLISIN AMA AŞKI SEVGİYİYI ARAMA DİYORSUNUZ SİZ ARAMADAN BULUYORMSUNUZ ACABA ..
evet korkusuz ben aşkı aramıorum o bni buluo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Neden,Niçin,Ne Alakaymış bi bakalım | troykaa | 3 | 461 |
04-13-2022, Saat: 08:55 PM Son Yorum: wildfang |
|
erKekLer Herzaman KoŞar ??KızLar NeDen KacaR ? kesiN oKu özeLLiqLe erkLer;;) | yaraliyureq | 5 | 967 |
04-13-2022, Saat: 11:13 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hayat boyle olsa keske | sponge_bob | 2 | 400 |
04-13-2022, Saat: 01:59 AM Son Yorum: wildfang |
|
damarlarımız neden mavidir (gerçi önemsiz diyeceksiniz ama paylaşmak istedim ):):):) | happy yeliz | 6 | 458 |
04-08-2022, Saat: 04:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
?nsan korkunca neden di?leri birbirine vurur ? | Firari Fırtına | 3 | 673 |
04-01-2022, Saat: 01:09 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi