Ondan Zaten ßu HiddetLenme
fenerbahçeliler süper kupanız hayırlı olsun....
|
sen bayansan oda büyüğün bana sorarsan dedikleri doğru ve bence bir terbiyesiz varsa insan kıyafeti içinde hayvanlar diyen sensin hakaret budur işte ve neden ilk yorumunu vurucu yazdın hep kavgalar bölünmeler falan böyle başlar her zaman şu ana kadar bilmem ne bilmem ne die böldüler artık gs fb bjk die bölcekler dikkat ve incir tanesini doldurmayan şeyleri için tartışmayın
ben gsliyim helal fenere tebrik ederim fener takımını ve inş. başarılı olur avrupada bjkde helal olsun geçmiş olmasın helal olsun ok hadi kisss büyüğümsün bak ben saygılarımı sunuyorum aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ya bırak bnLar insanLıktan anLamıosa biz napaLm abi? :S janım kardeşimm ben fanatik bir beşiktaş taraftarıyımmm en hasta olanından anlıycann ama ben eger bu ülkede yaşıyosamm bu ülkeyi sevdigim gibi ülkemin degerlerinide sevmek zorundayımm fenerbahçe bu ükenin takımysa tebrik etmek zorundayımm çünküü ya bu dışarı bi ülkeniin takımı deilkiii bizim takımımss ama nedense bası kimselerr inan bana sırf kendilerini farklı kılmak amacıyla insanlara saygı duymuyolarrve kendilerini begeniyolarr ya bu kadar da zor deill yaa ben buna kısıyorumm işteeee ben tebrik eidiyosamm bunu polimige girmek için yapmıyorumm içimden geldigi içiin yapıyorumm bugün iki takımda güsel oynadı ama fenerbahçe kasandıı eee şimdii ben burda gelipte fenerlilere sövimmi çevremde kimse yokk en ykınımdada şu an için sizler varsınızz gelim o samnn ne kadar fenerli varsaa bilmem bilmemm ii deyimmm olmass yaaa ayıpppp saygı ve sevgiii başka bişi demiyorummm yarın da bis kasanırızzz onlar tebrik ederr ne var bunda bizde gönlümüzden geçen güsel dileklerimizi sunarızz bu bu kadar sor deil benim için en önmlisde ben farklı deilim normal bu bayragın altında yaşayan herkes gibi bir türk vadandaşıyımmm nese ben genede oo şahıs hariç herkesten özür diliyorummmm saygılarımlaaaa....... sanada tşk ediyorumm aloneee yorumun içinn çok doru şeyler sölemişsinnn saolasınnn janım benimm....
08-06-2007, Saat: 12:44 AM <
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atiilla abi bırak şunları sor bakalım hayattlarında türkiye kupasını görmüşler mı KonuyLa aLakası ne? Niye gerginLik yaratmak istiyosun? Sora kawga çıkartan biz oLuyorz! Allah Allah ya!
08-06-2007, Saat: 12:44 AM <
aşkım şahanesin ya
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-06-2007, Saat: 12:49 AM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KonuyLa aLakası ne? bunlar gerçekler !!!!!!!!! siz adamlara saygı göstermeseniz adamlar delikanlı gibi tebrik ediyo sizin yaptığınıza bakın SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bayansan oda büyüğün bana sorarsan dedikleri doğru ve bence bir terbiyesiz varsa insan kıyafeti içinde hayvanlar diyen sensin hakaret budur işte ve neden ilk yorumunu vurucu yazdın hep kavgalar bölünmeler falan böyle başlar her zaman şu ana kadar bilmem ne bilmem ne die böldüler artık gs fb bjk die bölcekler dikkat ve incir tanesini doldurmayan şeyleri için tartışmayın ya canım kardeşimm saolasınnn yaa şimdi ben haksızmıyımm yaniii sen gs lisinn ve ne güsel iki takımıda kutladın ya ben sana tşk ederim saygılarımı sunarımm sadecee ve büyüksün der senin farklı oldugunu bası konularda ararımm saol seco cum yorumun içinnn eyvallahh kardeşşş...... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya canım kardeşimm saolasınnn yaa şimdi ben haksızmıyımm yaniii HAKLISIN ABİ eyw. atilla abi sende sağol sölediklerin için
08-06-2007, Saat: 12:53 AM <
atilla abi sen sonuna kadar haklısın yaaa..
hadsiz işte seviyesiz değmez cvp yazmaya...
tanju pesimissttt lütfenn janlarımmmmm
böle şeylere grek yokkk sadece serseri kardeşimin yasdıkların ı okuyu-n ve konuyu kapatalımmm gerginlige gerek yokk şuanadaa hepimiz bis biseyizzzz tamammıı janlarımm benimm fenerbahçeyii kutlarızzzzz yarın sabahta herzamnki gibi takımımısınn arkasında oluruzzzz tamammıımı tanjuu ve büşraaaa hadi bakalımmmmm görimm siziiii konuyaa yorunm yapmayın bidahaaa burası duygusuzz dostluk sitesii rengimiz ne olursa olsunn hepimizz birizzz arkadaşlarımm janlarımmmmm benimmm...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
100'ünüz ak olsun !!!! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 332 |
04-13-2022, Saat: 05:35 AM Son Yorum: wildfang |
|
Süper Lig'de 4 maç tamamlandı!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 357 |
04-12-2022, Saat: 02:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Cimbom'dan süper başlangıç!:)) | *AnGeL_GirL* | 2 | 626 |
10-25-2008, Saat: 01:45 AM Son Yorum: günahkeçisi |