kötu niyetli kişi dir galibaa aklazarar kişi :yikildim:yikildimyikildim:::
Anket Başlığı: KIZLAR EN ÇOK İLK BAKIŞžMADA ERKEKLERİN NEYİNE BAKAR YANİ NASIL BEÄžENİR |
|||
AYAKKBILARINA | 3 | 10.34% | |
YÜZÜNE | 7 | 24.14% | |
GÖZLERİNE | 15 | 51.72% | |
VE DİÄžERLERİİİ | 4 | 13.79% | |
Katılımcı sayısı: | 29 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Kizlar Erkeklerin En çok Neyine Bakar Ilk Bakiş Yanii
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır bn sadece ayakkabılarına bide giyimine bakarımm bu devirde bide bu sıcakta sokakta takım elbiseyle hangi filozof dolasıyorr :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
bazı şıklar unutulmuş herhalde şikayet var ozman size uygum şıkkıı yazınn ben eklerim ama verceğeniz cevaplar yok işte duygusal olayımm diyee gözlerine bakrım
içinizdekiyle cevaplarsanız sevinirimmm.......
ha bide ben bi erkek olrak kızların ilk yaklaşımını öğrenmek istedim ama kızlar niye böyle bişey merak etmiyorr kendilerine çok mu güveniyorlarr işte hangii çocuğu istesem ayarlarım falan ama yanılıyorlaarr ve buna benzer bi anket yaparlarsa yanıldıklarına bizzaat şahit olacaklardırr tabii forum daki erkeklerin ruh halini bilmem tabiiiii kendime göre konuştum neyseeeeeeeeee.......
sen neyine bakarsın acaba
antomik olrak sormadım zaten ama sen öylede cevap verebilirsin anatomisine baktığında ilk gördüğün ve etkilendiğin şey ne acabaaa :d |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir konuya mesaj yazarken konunun tarihine bakar mısınız? | ÐŽeşaren | 1 | 539 |
01-01-2011, Saat: 05:07 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
İnsan insanın Neyine hayran kaLır ? | My_LiFe | 7 | 902 |
12-18-2010, Saat: 08:34 PM Son Yorum: riukeen |
|
Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atamazlar...? | CaNaT | 59 | 2,790 |
09-10-2009, Saat: 07:14 AM Son Yorum: Soupisgoodfood |
|
eRkekler mi daHa kıskanç kızLar mı.. | !qRisty. | 27 | 1,332 |
10-06-2008, Saat: 10:18 PM Son Yorum: sunurk |
|
Kızlar mı cabuk Unutur erkekler mi (sevgilisini)? :D | chatlaq | 97 | 3,689 |
07-30-2008, Saat: 07:36 PM Son Yorum: bidely |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi