PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahhaha aZiz aßi CariSma yeterinCe yerLerde Zaten ßare Ati aßiye daa faSLa gaS werme yokSa Sonum pek ii oLmıCak
vurmayannnnnn yunanlı olsunn bunaa be aaaaaaa.......
ah pckopatım ah böyle çekip gitmek varmıydı....:)
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahhaha aZiz aßi CariSma yeterinCe yerLerde Zaten ßare Ati aßiye daa faSLa gaS werme yokSa Sonum pek ii oLmıCak vurmayannnnnn yunanlı olsunn bunaa be aaaaaaa....... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Süt iSteyen kim ahhaha ßu arada $iddete haır!! Evt şiddete hayır Tabi süt istemezsin sen daha emziklik çağdasın::yikildim::yikildim: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evt şiddete hayır Tabi süt istemezsin sen daha emziklik çağdasın::yikildim::yikildim: abi şaka yı bıraktaa bu öle böle deilll yaaaa kıssss buu yaaa bizi kandıroyooo pckopatım ayaklarına yatıyoooooo.... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evt şiddete hayır Tabi süt istemezsin sen daha emziklik çağdasın::yikildim::yikildim:Admin aßiiiiii waLa modLArın girio kanıma yokSa ßen uSLu ßi kıSım Âh be.
ewhueheuheueh bak sen şimdide duygu sömürüsü yapıyor SALDIRIN TELLİOÄžULLARIIIIII :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
kim demi$ yoqun die ßen daa yoqunum yaLanım warSa ßeni wurSunLaaaar
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ünlülerde Böyle Muhabbet Eder :))) | ZeNiTH | 5 | 591 |
04-14-2022, Saat: 10:47 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ve kavga böyle başladı | YasSmin | 18 | 916 |
05-18-2011, Saat: 01:37 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
bir erkek böyle kandırılır işte mervenin manyaklıkları :D:D:Dd | djseninim | 4 | 629 |
06-22-2007, Saat: 05:03 PM Son Yorum: djseninim |
|
+18 Böyle laf koyulur mu beee | EyLuLce | 0 | 604 |
06-06-2007, Saat: 10:50 AM Son Yorum: EyLuLce |
|
O böyle Kokuyor :))))))) | Masal_yuzLu | 19 | 1,284 |
10-18-2006, Saat: 02:20 PM Son Yorum: kayıp_gölgeler |