wayyyyyyyy
:::
Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız. Orjinal Resim 751x498 ve 67KB. Dir
r
:::
Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız. Orjinal Resim 751x498 ve 67KB. Dir
r
:::Birlikte AmA Yalnız... :))
|
wayyyyyyyy
::: Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız. Orjinal Resim 751x498 ve 67KB. Dir r HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel canım sagoll sende olmasan kim yorum yapicakkkkk lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sagoll sende olmasan kim yorum yapicakkkkk yorum benim işim yapacam tabikideeee
Memleketimizi Ararsanız Adresimizi Sorarsanız Resmimize ßakarsanız ßilinki ßiz Konyalıyız Aşkımıza Katmayız Haram Güzel Çirkin Aramayız Yanlış Yapanı Tanımayız Dedikya ßiz Konyalıyız Doğruya Eğeriz ßoynumuzu Gizleriz Derbeder Olduğumuzu Herkes ßilir Delikanlı Olduğumuzu Dedikya ßiz Konyalıyız Kin Ve Öfke Doluyuz Cevapsız ßir Soruyoz ßizde Allah'ın ßir Kuluyuz Dedikya Arkadaş ßiz Konyalıyız..
Haylaz_19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Memleketimizi Ararsanız Adresimizi Sorarsanız Resmimize ßakarsanız ßilinki ßiz Konyalıyız Aşkımıza Katmayız Haram Güzel Çirkin Aramayız Yanlış Yapanı Tanımayız Dedikya ßiz Konyalıyız Doğruya Eğeriz ßoynumuzu Gizleriz Derbeder Olduğumuzu Herkes ßilir Delikanlı Olduğumuzu Dedikya ßiz Konyalıyız Kin Ve Öfke Doluyuz Cevapsız ßir Soruyoz ßizde Allah'ın ßir Kuluyuz Dedikya Arkadaş ßiz Konyalıyız.. hmmmm sagol dotummmmmiley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yalniz Birakma Beni | ezoo20 | 9 | 837 |
04-15-2022, Saat: 02:43 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yalniz Seni Sevdim ... | ROSE | 21 | 1,583 |
04-08-2022, Saat: 08:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yapa Yalniz | DeDoS | 2 | 332 |
04-04-2022, Saat: 12:00 PM Son Yorum: wildfang |