Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıste sımdı yakaladım senı
bah degıl bak ele degıl öle
öle değil öyle diyecektin sanırım
Forumu Türkçe'ye Davet Ediyorum!
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıste sımdı yakaladım senı öle değil öyle diyecektin sanırım
evet abı öyle dıyecektım
ulan bır seyı bıle dogru yapamıyoruz benden adam olmaz agabey :: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayrım yapma abi aip olyo hea yok yok valla öyle yani ayrım felan değil sen söle sen kendine yakıştırabilirmisin ben zaten hayret ediyorum onları nasıl öyle yazıyorsun diye Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet abı öyle dıyecektım yok ya bizimkisi biraz gırgıra gidiyor buradaki çoğu kişinin türkçeyi normal kullandığını düşünüyorum zaten sadece bu forumda biraz değişiklikler oluyor onunda bir ark niyetle olduğunu hiç bir zaman düşünmedim herkezin tükçesine sahip çıkacağından da adım gibi eminim zaten . Türk'üm Doğruyum Çalışkanım Ne Mutlu Türk'üm Diyene değil mi yani PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayret ediLCek neim warmı$kine hıh hafleri yutma şeklin mesela
߀n gaet düSgün konu$uorum dımam mı hem ߀nde harfLeri yutma gißi ßi$e omaS hıhh!!!
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀n gaet düSgün konu$uorum dımam mı hem ߀nde harfLeri yutma gißi ßi$e omaS hıhh!!! tabiki bu yüzden zaten sana seviyoruz PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀n gaet düSgün konu$uorum dımam mı hem ߀nde harfLeri yutma gißi ßi$e omaS hıhh!!! Doğru canım kardeşim sen gerçekten harfleri yutmuyorsun.Senin harfler ve kelimelere yaptığına bir anlam vermek bile her neresinden bakarsan bak mümkün değil. Sevgiler Konu için teşekkür ederim Mert.İnce ve bir o kadar da güzel bir düşünce.Dilimizi tek bir harf ile koruyabilmemiz demek bana göre inşaat esnasında iki tuğla arasında kullanılan harç ile eşdeğerdir. Sevgiler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
rica ediyorum | asi_ve_mai | 1 | 601 |
11-01-2008, Saat: 12:24 AM Son Yorum: Leader |
|
gereginin yapılması taleb ediyorum | casus021 | 13 | 941 |
10-10-2008, Saat: 02:46 AM Son Yorum: Leader |
|
Türkçe Kullanıcı Adları Kullanılsın ... | Firari Fırtına | 0 | 757 |
09-17-2008, Saat: 09:49 AM Son Yorum: Firari Fırtına |