muhalefetlikle kırıcılığı karıştırmayalım arkadaşlar..
inat
|
"yalans?n sende masallar gibi"demi?sin...cok do?ru bi laf etmi?sin...yaaaww cocu?u isyan ya?murunu tutmu?sunuz!!1.numara olmu? bireder...senden i? ??kar
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yargi? Sanilmak G?zeld?r. ?zre Gerek Yok. Ben Te?ekk?r Eder?m. sana verdi?im s?z gere?i konuya herhangi bir a??klama yapm?yorum yaz? hakk?nda d???nenler g?zeldir saolun varolun.. ayr?ca c?mlen onur verdi te?ekk?r ederim...... PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhalefetlikle k?r?c?l??? kar??t?rmayal?m arkada?lar.. saol karde?im ince d???nce su perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"yalans?n sende masallar gibi"demi?sin...cok do?ru bi laf etmi?sin...yaaaww cocu?u isyan ya?murunu tutmu?sunuz!!1.numara olmu? bireder...senden i? ??kar saol su perisi isyanbitmez be?enmedi?ine g?re bunu vard?r bi bildi?i ben o ?iirle onur duydum ama amac?na ula?m?? ba?ka ?iirlerde var okursan
kırıcılığa yer yoq. mcx hepinize hepimiz kardeşiz yanlış anlaşılma ne die ?
ibo mahsun alişan size sölüorum :p ibo mahsundan replik çalma olm yargıç yüreğine sağlık dostum
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?r?c?l??a yer yoq. mcx hepinize hepimiz karde?iz yanl?? anla??lma ne die ? yanl?? anla??lma s?z konusu de?ildir karde?im ortada ger?ekten amac?na ula?an bi ?iir var isyanbitmez karde?im be?enmezken bile g?zel ?eyler s?ylemi? sen de ?yle punisher karde?im ?ok ho? bir noktaya de?inmi? hepsi ?ok g?zel ?eyler bunlar?n okurkende yorumlar? keyif ald?m.... PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ibo mahsun ali?an size s?l?orum :p ibo mahsundan replik ?alma olm yarg?? y?re?ine sa?l?k dostum sen saol karde?im |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üç Noktana İnat . | _AL0n3_ | 1 | 384 |
06-26-2009, Saat: 12:32 AM Son Yorum: Seyduna |
|
Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacagım | deli_sevdam | 1 | 657 |
04-20-2008, Saat: 09:49 PM Son Yorum: Yorgun Yürek |
|
TüM AcıLaRa iNaT.. | :: CiMCiMe :: | 0 | 379 |
10-05-2007, Saat: 01:32 PM Son Yorum: :: CiMCiMe :: |