bayaı uzunmuş bea mersy Cici yargıÇ
Gasp...
|
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gülümseyen yüz hatlarım kayboluvermiş annem bile beni böyle asık suratlı sevmedi ne acıdır ki neden sustuğumu neden gülemediğimi söyleyemedim anneme be kanka.Babam hiç gülmezdi bir tek ben güldürürdüm onu şimdi şimdi o beni güldürmeye çabalıyor oysa bilse içim içim nasılda kan ağlıyor.Ben çok değiştim be kanka sırtımızdan hançerlendik el ele yürüyüp sadece birbirimizi yaşarken sırtımızdan hançerlendik ne savunabildik sevdamızı ne ayakta tutabildik.Bir deli vardı bizim eski iş yerinin orada çok severdim onu fırsatım oldukça sürekli yiyecek birşeyler götürürdüm hiç konuşmazdı kimse bilmezdi dertlerini ben yemek götürünce sadece gülümserdi birgün yine yemek götürdüğümde gözlerime baktı gülümsedi şöyle dedi 'sevenler hep yaşayacak!' üstüne bir sürü soru sordum lakin hiç birine cevap vermedi sadece bu cümlesi vardı 'sevenler hep yaşayacak'...Dünya durdukça ben varolacağım kanka.... Çok teşekkür ederim Çilek senden o kadar çok bahsettiki kuzenler seni çok tanıdım teşekkür ederim bu güzel şiir ve yorum için... Sevgiler... bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bayaı uzunmuş bea mersy Cici yargıÇ Teşekkür ederim bebiS bu en kısalardan biriydi YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok teşekkür ederim Çilek senden o kadar çok bahsettiki kuzenler seni çok tanıdım teşekkür ederim bu güzel şiir ve yorum için... ben teşekür ederim yargıç.... aslında bahsedilcek birisi degilim ama senin kuzenlerin yok mu onlar bitane... gerçektenn çook güzel yazmışsın yüreginee saglıkk yüregindne mutlulular eksilmesin.. sevgilerimle ve saygılarımla. ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben teşekür ederim yargıç.... aslında bahsedilcek birisi degilim ama senin kuzenlerin yok mu onlar bitane... Lütfen öyle düşünme böyle dediğini duyarlarsa çok üzülürler seninde birtane ve çok değerli bir insan olduğunu öğrendim ben mutluluklarımız hep beraber olsun kardeşim... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lütfen öyle düşünme böyle dediğini duyarlarsa çok üzülürler seninde birtane ve çok değerli bir insan olduğunu öğrendim ben mutluluklarımız hep beraber olsun kardeşim... Haklısın yargıç duysalarr çok üzülürlerr... inşllah HEP MUTLU OLURUZZZ BİR ÖMÜR BOYU SONSUZA TEK.. saygılarımlaa ve sonsuz sevgilerimle.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi