__[iKi Ki$iLiK Ya$ıYoRuM]__
|
O gelmeden kaldırmayın cenazemi
Bırakın soğusun cesedim Ben ki onu canımdan çok sevdim Belki o da sendi kim bilir Bırakın örtmeyi yüzümü Kalsın öyle Hiç olmasa bir defa görsün Gömsün beni, son kez görsün yüzümü Pişmanlık duymadan, üzülmeden Soğuk elimi eline alsın Sakın ha... Susturun ağlamasın Onun gözyaşları beni ikinci defa öldürür Ve o kendi elleriyle örtsün yüzümü Yüzümü örten beyaz duvak değil, kefen olsun Sakın ha üzülmesin Kendi elleriyle koysun beni mezara Son kez kulağıma, beni sevdiğini fısıldasın Yoo, hayır vazgeçtim, çağırmayın Öldüğümü duymasın!.. Azaltma baharları
İşletme bana aşk adına günahları Fırtınalı bir gece gibi esme Bu son kez, mi bakışın gözlerime Bu son sözlerin, mi Sen yüreğimden yol alırken Silemem izlerini yıllarca. Gitme seni özlerim.... İliklerime işliyerek esiyorsun. Keskinliğin çaresizliğim oluyor. Gitme sabahlarım güneşsiz olur. Güneşine uzanamaz ince dallarım. Acılar bedenimi ezer yoğurur. Dayanmaz yüreğim korkular büyütür. Uğruna ölecek kadar sevdiğimsin. Gitme seni özlerim............ Ayrılık girdi, girecek kanıma. Nasıl anlatırım yüreğimdeki yangınlara. Ne derim düşen takvim yapraklarına. Gitme seni şimdiden özledim. Bittimi vadem doldumu. Gülermisin şimdi gözümdeki yaşlara. Gitme uğrunda verdiğim can hatrına. Gitme seni özlerim....... ------------------------------------------------------- Gitme Bende Seni Çok Özlerim Zaten Gitmezsinde Çok Güzeldi Canım O Güzel Yüreğine Sağlık ...
sagol Bitanem Begenmene Sevindim......
ben Seni Birakip Asla Gitmemmm.....
cnm cok güzeldi bütün paylşmların için sana tek tek teşkkür edrim saol
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
''Herg?n yeni bir?eylerden vazge?iyorum | eRCi | 1 | 464 |
04-05-2022, Saat: 01:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Vazge?iyorum Senden... | ROSE | 7 | 514 |