çoğunluk inanıo...
Anket Başlığı: sanaldan aska inanirmisiniz ? |
|||
EVET | 52 | 59.09% | |
HAYIR | 36 | 40.91% | |
Katılımcı sayısı: | 88 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
sanaldan aska inanirmisiniz ?
|
09-03-2007, Saat: 04:09 PM <
Bende inanirim neden olmasinki tabi sanalda biraz konusup sonra bulusup gorusuldukten sonra inanilmyacak birsey yok ayni sey ha bir kafede kahve içerken gormus begenmissin hada internette bence ayni
09-03-2007, Saat: 04:16 PM <
Tabi herkezin dusuncesi bir olucak deil ama ben çok gördüm sanaldan tanisip konusup evlenen ve cok mutlu olan tabi bunun tersinide gordum ama normal hayattada evlenipte bosanan cok ama dimi
İnanmam Diyen Arkadaşların Büyük Bir Kısmı Ya Hiç Sanal Aşk Yaşamadı Yada Yaşadığı Kötü Bir Sanal Aşk Deneyiminden Sonra Bunu Söylediklerine İnanıyorum Biz Neleri Yapmadık ki Sanalda ? Belki Sanalda Tanışabilirsiniz Ama Eminimki Görmeden Çok Şey Söyleyemezsiniz. Önemli Olanda Aşk Değilmidir Zaten Sanal veya Real ?
Ben inanmamm.. inanmıcam da =) Ben sevgilimin gözlerine bakmadığım , ellerini tutmadığım sürece sevgim çoğalmaz.. çoğalan bi isanı da tanımıyorumm , öle bi insan da düşünemiyorumm!..
paylaşm içn tşkrLer
blue_belial
09-04-2007, Saat: 09:23 PM <
ınanırım
ınanmakla kalmam reale tasırım reale tasımakla kalmam dahada ılerı gıderım ılerı gıtmeklede kalmam ....... hahhahaaa ne dıyom ben ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşka inanırmısınız? | *Asİ-yÜrEk* | 11 | 807 |
03-12-2008, Saat: 12:12 AM Son Yorum: :: CiMCiMe :: |
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi