haluk levent
HALUK PİYES !
HALUK PİYES !
Yakışıklı prensiniz kim olsun...?
|
Haluk Leventin Sevgilisi Denizliliydi Hi? Unutmam Her 2 Ayda Konsere Gelirdi
ManyaX_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaaay sap?k herif seni lam ben yak???kl? oldu?umu iddaa etmiom s?lo. allaha ??q?r a?z?m burnum yerimde... koyar?z la dana koycam bi ara fotolar?m? zaten ama bende senden ?eneni koymay? istiom. bakal?m ?enesi kim kuvvetli forumdakiler karar versin 26 a?ustosta ?ye olduk msj say?m 800 e yakla?t? 3 hafta olmad? yeterli bi ispat san?rsam ?imdi bunu dediq ya s?per mod aya??na d???r?rs?n sen benim msj say?m? yapma ?le adiliq mcx la s?lo sefiom seni w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yak???kl? oldu?umu iddaa etmiom s?lo. allaha ??q?r a?z?m burnum yerimde... koyar?z la dana koycam bi ara fotolar?m? zaten ama bende senden ?eneni koymay? istiom. bakal?m ?enesi kim kuvvetli forumdakiler karar versin 26 a?ustosta ?ye olduk msj say?m 800 e yakla?t? 3 hafta olmad? yeterli bi ispat san?rsam ?imdi bunu dediq ya s?per mod aya??na d???r?rs?n sen benim msj say?m? yapma ?le adiliq mcx la s?lo sefiom seni : hehehhehehehehhe
09-12-2006, Saat: 04:02 PM <
Oh Ohhh YakiŞikli ÜnlÜler Yazilior YavaŞ YavaŞ
Haluk Pİyes De Haluk Pİyes Yaff ManyaX_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:morcivert Aghhhhh neredeeeeeeee.!!! AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:w00w Karde?im Hi? Bi?i Yapamazlar Sana Arkanda Ben Var?m i?te bende bunun olmas?ndan ?ekiniodum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|