özür dileyerek Konuyu duzeltiyorum Ah kolera Ah imzana bak ve kolera yerıne #$3R$3RI# yı koy tmm mı ( bu arada benm neler yapabılecegımı anlamıssındır )
HEr şey cimbom için
|
Kardeşim resim yeteneğini saçmalamadan kullansan daha iyi olur...(resim değişmeden önceki yorumum)
kolera bende susuyorum canım ama bu şaka pek hoş değil ya
alaycı değilde daha yararlı paylaşımlar daha iyi olmaz mı?
aaa yeni bişi öğrendim +rep atıldığı gibi geride alınabiliniyomuş bu çok güzel bişey (resim değişmeden önceki yorumum)
hehe kardesler resim size deil kolera ya fener bahce ıcın yaptıgım resıme bıraz konustuda o yuzden kusura bakmayın da bu resımı bende ypmak ıstemedım.. ama bır ders vermek ıstdm vede ben kendım ders aldım kusura bakmayın
ÖNEMLİ DİİL CNM AMA UNUTMA BİZDE CİMBOMLUYUZ
KEŞKE ÖZEL OLARAK YOLLASAYDIN :d #$3R$3RI# Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe kardesler resim size deil kolera ya fener bahce ıcın yaptıgım resıme bıraz konustuda o yuzden kusura bakmayın da bu resımı bende ypmak ıstemedım.. ama bır ders vermek ıstdm vede ben kendım ders aldım kusura bakmayın Euheueue ohh ohh ii oLdu snaaaaa :yikildim: #$3R$3RI# Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe kardesler resim size deil kolera ya fener bahce ıcın yaptıgım resıme bıraz konustuda o yuzden kusura bakmayın da bu resımı bende ypmak ıstemedım.. ama bır ders vermek ıstdm vede ben kendım ders aldım kusura bakmayın tmm yaw surat asma): sadece uyaralım dedik bir daha yapmazsın olur biter başkaları gibi ısrar etme kafiidir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevgililer için Wallpapersler | lazmurat | 1 | 890 |
12-31-2007, Saat: 04:22 PM Son Yorum: muzuruMuzur |
|
ArqadasLar sziN iciN biraccıcıq waLLpaper arasTırdıM baqaLım begeneceK misiniz..!!! | ßLacK_DragoN | 14 | 1,970 |
09-02-2007, Saat: 12:14 AM Son Yorum: xxqueenLike |
|
Duygusuz için en güzel duvar kağıtları :) | ROSE | 21 | 3,056 |
04-23-2007, Saat: 11:22 PM Son Yorum: ROSE |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi