Eger, az'da olsa sana yardimci olabildiysem, ne mutlu bana ..
Rica ederim Pembem, memnuniyetle ..
Sevgiyle Kal..
Rica ederim Pembem, memnuniyetle ..
Sevgiyle Kal..
ölesim var bnm
|
Eger, az'da olsa sana yardimci olabildiysem, ne mutlu bana ..
Rica ederim Pembem, memnuniyetle .. Sevgiyle Kal..
09-06-2007, Saat: 07:25 PM <
Yardimci olmak ne demek insanin bu zamanlarda hiç tanimadigi bile olsa bir kaç olumlu birseyh soylemesi insanin içini rahatlatiyor sen saol
hayat gusel kıslar gusel duygusuz gusel olmeye ne gerek var illa olcem diosan dayan be cehennem merve 5 kamyon komurle gelio
saka bi yana arkdasım bole seleri dusunmen daada uzer ve dahada umutsuzlanırsın bnden demesi ha olmuo diosan bişey diyemem...
blue_belial
09-07-2007, Saat: 12:24 AM <
Herseyı arkamızda bırakabılseydık zaten ölüme değil yaşama giderdik...
09-07-2007, Saat: 07:33 AM <
Laf Søkmaya kaLkma kapak øLursun!Uqra$ma etiket øLursun!yaw$ama köpek øLursun!insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun!
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bendensin . .desene vazgecmek isteyipde bırakamamanın yalnızlıgını paslasan bi yürek daha... PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimde büyüdüm iste artik dedigim gunden beri ölesim var agir geldihaklısın,insan ne kadar büyürse omzundaki yük de o kadar artıyoo.belki de kaldırması gerekenleri farkedince çöküyo omuzlarımız... SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok iyi anliyorum seni.. Ama Bunaltilarin , SIkIntIlarin, bunlarin bir ömür boyu sürmeyecegini biliyoruz, degilmi?!bi dua var,belki bilirsin.'Allahım bana değiştirebileceklerimi değiştirme gücü,değiştiremeyecekleri de kabullenme sabrı ver'die.ben bazen bu sabrı kendimde bulamıyorum.ama pes etmek,koyup gitmek de bana göre deil,demiştim...
09-07-2007, Saat: 03:17 PM <
SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet dogru, kendimizi yipratmaktan baska birsey elde edemiyoruz .. SLM ÇOK GÜZEL SÖZ MÜŞŞŞŞŞ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|