merve,
werim mi seni?
werim mi seni?
___heyyyyy___
|
09-08-2007, Saat: 07:00 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merve,AyıpsıN SAgo KAlbimi kırdıN BAnA Wermicende Kime Werjenn ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merve,yaşasııııın sonunda biri bana fikrimi sordu çok saol valla gözünü seviiiim verme beni
09-08-2007, Saat: 07:08 PM <
€mo
2 gün sora yine ewimize geLcek biLiyorum iyi bakarsan beLkim veririz, hem işin var mı? çaLışıyon mu? paran var mı? kızımız aç kaLacak mı?
09-08-2007, Saat: 07:08 PM <
merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşasııııınİstemiOnmu kIZ seN bENii..SAnki Benden iyisini buLJAkk HIhh!
09-08-2007, Saat: 07:10 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€moWAlla OkuOrum be DOst internet CAfede Calısıyom Simdiikk Para yoq İste Onuda dUygusuzlardan Toplarız by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstemiOnmu kIZ seN bENii..SAnki Benden iyisini buLJAkk HIhh!tabiiii beni ne doktorlar mühendisler istedi de ben varmadım yaaaaaa ... ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merve gitmek istiyon mu pekiya kimseyi kırmak istemem ama bana ters böle seyler bak emre beni tanımıo bile ne gördü,ne de hakkımda bişi bilio olur mu böle ilişki allah aşkın...
09-08-2007, Saat: 07:16 PM <
merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabiiiiNolmush Yani Bende müHendis Oljamm.. Hemide Elektirik ElektroNik mÜhENdisi bENim kadar YAkısıklılarmıydı BAre hıh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|