by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:WAlla OkuOrum be DOstbak ben bunları bilmiodum mesela
internet CAfede Calısıyom Simdiikk
Para yoq İste Onuda dUygusuzlardan Toplarız
arkadaş dannn die söledi seviom diye
dumur oldum,kal geldi...
___heyyyyy___
|
by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:WAlla OkuOrum be DOstbak ben bunları bilmiodum mesela arkadaş dannn die söledi seviom diye dumur oldum,kal geldi...
09-08-2007, Saat: 07:17 PM <
merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kimseyi kırmak istemem ama bana ters böle seylerNie Olmasın YAhu ben iSTersem Olur rAHAt Ol Olcakkk... boSuna Ters DÜz deme BAna
emre bu kadar baskı bende geri teper haberin olsun
seni kırmak istemiyorum ama ben şeker değilim ağlayınca ağzına verilen. sen istiyosun die bişi yapmak zorunda olduğumu sanmıyorum bana hiç fırsat vermiosun...
09-08-2007, Saat: 07:20 PM <
merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kimseyi kırmak istemem ama bana ters böle seyler karar weriLmiştir, vermiyoz üzgünm emo
09-08-2007, Saat: 07:22 PM <
lEYN BenDE istEMİorUm ZATeN waZgectimm Cünkü Merwe Usaktaymısh Baba Bende İstanbulda MAlümünüz Olmaz bÖLe bise neSE öNEmli Olan can SAglıgıı ! WermiOrum KEndimi MErveye
by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lEYN BenDE istEMİorUm ZATeN waZgectimm Cünkü Merwe Usaktaymısh Baba Bende İstanbulda MAlümünüz Olmaz bÖLe bise neSE öNEmli Olan can SAglıgıı ! WermiOrum KEndimi MErveyetabi zaten can sağlığı peki evet deseydim nolcaktı emre ben uşaktayım diye ayrılmak mı isticektin? ya bende sana karşı bişiler hissetseydim? o zaman kırılan bnm kalbim olmıcakmıydı? bu kadar bencil olma lütfen sevmediğinde de seviyorum deme iyi niyetimi kaybettin haberin olsun ben senin oyuncağın değilim bidaha haddini bil yoksa canını yakarım emre...
ben gidiyorum millet
daha fazla yalanı midem kalırmaz bnm size ii muhabbetler...
09-08-2007, Saat: 08:20 PM <
PÜFFFFF:S:S:S:S aCAyip Kızdı Yha nApcam BEn Simcikk:S:S
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|