Tamammen duygusal bı konu...... ıcınızden ne gecıyorsa burda sölıyebılırsınız ....... az önce sıır kayıdı yapıyodum pc de ordan aklıma geldı duygularım deprestı bırden hade sölemek ıstedıgınız herseyı söleyın kurtulun kurtarın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
O bunu okuyor o an ne sölemek ıstersınız .....
|
Yalnızca bana ait bir sır bu
Gönlümün kuytu köşelerinde Geceler benim seni düşünmek için Karışamaz kimse hayallerime Bu delice arzuya karşı koymadım sanma Biliyorum anlatma yasak bu sevda bana Hiçbirşey sorma ne olur sorma Neden neden bu imkansız aşka düştüm bilmiyorum Sen asla benim olmayacak kadar uzaktasın Sen en büyük günahımsın!
ÖYLE BİR ŞEY İÇİN AÄžLAKİ ONU TERK ETTİÄžİNDE BİLE YANINDA OLSUN
ÖYLE BİR ŞEY İÇİN AÄžLAKİ SENİN HEP KORUMAN OLSUN ÖYLE BİR ŞEY İÇİN AGLAKİ SEN ONA YAKLASTIGINDA O SANA İKİ KAT YAKLAŞSIN ÖYLE BİR ŞEY İÇİN AGLAKİ ADI ALLAH OLSUN ALLAH OLSUN:
kim takar seni Tıııınnnnnnnn.. derdim, unuttum bile derdim, o havanı bigün söndürürler inşallahh derdim. ama o burda deil o ayrı
lobelya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim takar seni Tıııınnnnnnnn.. derdim, unuttum bile derdim, o havanı bigün söndürürler inşallahh derdim. ama o burda deil o ayrı salla burda olsa buraya yazman gernk yok dırek yuzune söle :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: bı bı yerde ................derdım lobelya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüsüne söleyemem yaf utanırım yaf salla acıcan telefonu ahmet dıcen sen bes para etmes sen söle söelsın dıcen olcak bıtcek :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ahmet örnektı :yikildim: senı özledım
09-12-2007, Saat: 10:50 PM <
kim o? :yikildim:
tayyip okuyosa uyan ülke elden gidio laan :yikildim: bush okuosa sawaşa hayır adamım :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
düşünün ki o bunu okuyacak.... | okeanos | 689 | 21,042 |
11-04-2022, Saat: 09:02 AM Son Yorum: SunSet |
|
Hayat Bana Bunu Bunu Ögreti.. | BiRiciGim | 83 | 5,525 |
11-04-2015, Saat: 05:09 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Buğulu Cama Ne Yazmak İstersiniz :) | by&#8364;mo | 422 | 11,257 |
10-20-2015, Saat: 10:08 PM Son Yorum: acemhe |