Yürekten sevDİM... ((( yEŞİM))
|
09-16-2007, Saat: 10:25 PM <
Allah tamamını erdirsin...
Güzel paylaşım teşekkürler Murat..
yeni kurbannn......... murat sen adam gib ikarşıma çıkana kadarr damarına basacamm ne olursa olsunn bunu bilmişşş oll.......
Tr-laz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni kurbannn......... murat sen adam gib ikarşıma çıkana kadarr damarına basacamm ne olursa olsunn bunu bilmişşş oll....... sagolllllllllllllllllllllllllllllllllllll:
Herşey İyi Hoşda Rep Alınır Neyin Nesi Ayıp Olum Kıza İltifatmıdır Bişeyler Edion Sonunada Rep İstiyonn Yuhhhh Yanii !
Seni çok sevmiştim göz bebeğim neden gittin
Sensiz olamam bunu sende ögrendim Yanlız kaldım ben tek başıma buralarda Sense yabancı kollarda uzaklarda Halimi sorma nede yanıma gel Sensiz bekledigim sadeceecel Her gece ağlıyor bu gözlerim Tek başıma yine ölümlerdeyim Oysa ne güzel başlamıştı her şey Tanışmamız mucize gibi bir şey O ilk günümüz rüya gibi idi Senle olmak benim için herşeydi Anılar aklımdam çıkmaz lar Gözümün önünde o bakışlar Senle geçen bütün günlerim An ve an gönlüme işlerim Ömrüm senin yoluna kurban olsun Yeter ki senin canın sağ olsun Mutluluk kapından ayrılmasın Acılar senden uzak kalsın Zavallı yüregim kan ağlar içim sızlar Nerelerdesin bu can seni sayıklar Ölmeden son defa kavuşayım sana Ne olur dön bana görmeden kıyamam bu cana Birtek KURŞUN çaredir bu acıya Rabbin sen bu kulunu bagışla Bedenim çürürken bu kara toprakta Ruhum seni bekleyecek buralarda Bırakın beni şimdi yanlız başıma Gelmedi yarim son defa karşıma Yorgun istemem bu son yatagımda Toprak işlesin senin boşluguna mUrAt'ImMmMmMm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ben Seni Kendimden Çok Önce Sevdim | €BeRimSin | 7 | 658 |
04-11-2022, Saat: 12:43 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sadece Seni Sevdim | €BeRimSin | 3 | 604 |
04-06-2022, Saat: 06:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
Çok Sevdim Diye Mi Kaybettim..!? | canı@sı@52 | 0 | 586 |
01-13-2009, Saat: 09:49 AM Son Yorum: canı@sı@52 |