[SIZE="3"][COLOR="Lime"]Haykırsam duyamassın
Çağırsam gelemezssin
Yürekten sevemezsin sen
Zor günde aramassın
Hiç yalnız kalamazsın
Korkusuz sevemezsin sen [/COLOR][/SIZE]
_g!t !ş!n€ b4h4r_
|
[SIZE="3"][COLOR="Lime"]Haykırsam duyamassın Çağırsam gelemezssin Yürekten sevemezsin sen Zor günde aramassın Hiç yalnız kalamazsın Korkusuz sevemezsin sen [/COLOR][/SIZE]
İmtihanın çok zor olduğunu nebimiz söyledi
Senin yüzünden köprüden düşmek istemiyorum.......... Ben onun yanına gidecegim........ Benim çalışmam gerek Soruları çözecegim Git işine. Al kalemini ve kağıdını.! Ver silgimi..........! Senle birlikte yazdığımızı silecegim Sonra silğinide sana geri vereceğim Artık seninlede işim yok haberin olsun. Ben dersime çalışacağım. Bugün bari beni rahat bırak. Ben habibimin sözlerini okuyacağım Susayınca zemzem içeceğim. Köprünün öbür yanındaki bahçeye gitmek istiyorum. Bırak artık ALLAH aşkına. git git git işine.
Yine bir bayram sensiz geçti.
Yüreğimde burukluk.içimde hüzün. Sevimsiz bir yalnızlık. Güneşin aydınlığındaki şehirde kargaların dolaştığı ıssızlıktayım. Birkaç arkadaşımla yalnızız bugün. Radyoda çalan müzik ile, üç gözlerin dingin sabrı,kuşların ötüşü sineklerin kafamın üstünde çıkardığı uğultunun yankısı.. bayramlıklarım temizdi,tozlandı kirlendi. Ama olsun sorun değil. sensiz geçirdiğim bir bayram daha bana hasreti anlattı. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|