Y?re?inizle itiraf edin bakim ...
Hi? aran?zda erke?e el kald?ran oldumu ???
Sevg ... G?r??lerinizi bekliyorum ....
Hi? aran?zda erke?e el kald?ran oldumu ???
Sevg ... G?r??lerinizi bekliyorum ....
Bayan üyeler ...
|
Firari Fırtına
09-17-2006, Saat: 10:09 PM <
Y?re?inizle itiraf edin bakim ...
Hi? aran?zda erke?e el kald?ran oldumu ??? Sevg ... G?r??lerinizi bekliyorum ....
09-17-2006, Saat: 10:26 PM <
evet ben mecburdum...gerekcem:kankim aradi gece 23h50 ,cok zor durumda ben metroya giderken mahalleden biri takildi once ses vermedim sonra ikaz ettim baktim olcak gb deil sovdum en sonunda metroya girdigimizde ustume gelince benzettim sonra cocukla karsilastik benden cekiniyo yaninda 5e yakin arkadasi var ben hic cekinmeden yoluma devam ettim sonra slm vermeye basladi suan fotkopilerimi ve faximi cekiyo okul yillarinda cok dovduk erkek onlarda mecburiyetten di:p ben masumum onlar kasindi laftan anlamiyolar,cekip gitmenede izin vermiyolar son care ben baska seylerlede saldirdimda 2.bolume kalsin hic iyi ornek degilim yaf;kayit disiyim ben
09-17-2006, Saat: 10:32 PM <
nie bea:p ben seker kiz candy arada oluyo ama benden kaynaklanmiyo ki onlar uslu dursa bisecik olmuycak...dellendirmesinler
Yav bende bir kavga g?rd?yd?m ka? sene ?nceydi ama hala g?z?m?n ?n?nde...
K?z milletin i?inde adam? ?yle bir d?vd? ki benim can?m ac?d? yav kavgay? izlerken... Tokad? bir yap??t?rd?. Ard?ndan malum yere bir diz att?... Hehee ama abim hi? kar??l?k vermedi ona bir anlam veremedim...:confused: Kendini savunmad? bile...:confused: Yav bide park?n hemen yan?nda o kadar milletin i?inde att? tokad?... Hehee herkes i?ini g?c?n? b?rakt? kavgay? izliyordu...
Firari Fırtına
09-17-2006, Saat: 10:48 PM <
Tuti peki orda biride bayanı dövmeye kalksaydı ne yapardın kardeş ???
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tığ işi bayan patikleri. | Yorgun Yürek | 12 | 1,268 |
05-20-2009, Saat: 03:49 PM Son Yorum: bidely |
|
2008-2009 bayan çizmeleri | sıla | 17 | 1,153 |
12-05-2008, Saat: 04:06 PM Son Yorum: SheKer|BisHe |
|
ilkbahar-yaz bayan ayakkabı modellerı(2008) | adda | 8 | 817 |