oarsı öle tabe herkesin karşısına shoq kişilr çıkacak ama açıkcası pek n dmk istediini anlamdım ! daa açık yasarsan sewinirm
varm? benden daa dertl?s? yahu
|
07-12-2006, Saat: 05:14 PM <
tam olarak durumunuzu bilmiyorum ama bence eğer teklifini kabul etmiyorsa üstüne gitmenin bi anlamı yok.onunla ilgilinme.sonra o merak edecek niye benle ilgilenmiyor artık diye.kıymetini o zaman anlar... duygular her zaman değişebilir!!!
07-12-2006, Saat: 09:59 PM <
ii güsel kndimi salak hisstem,ştim snde anlamdıysan sorun yk o zmn
blowoff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lap dıe uye oldum ve lap dıe konu acıorm kusura bakmayın ama blowoff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benden dertlısı yok heralde bu ask konusunda NasiyatLErim sana kapak OLsun kardeş... 1-) ilq direk konuşacaksın araya aracı koymıyacaksın koydun mu o zaman kız sana fazla bir Hiss besLemez... buradan çıkaracağın konu yürekLi Olmandır.. 2-) Mesaj yada çağrı atıorum ama karşılığını 100 defa 1 karşılık alıyorum diyorsun.. bakk burada kız peşinde konuşturma niyetindeyse yane dalqa geçme konusu gibi Hemen ayrıntıya qirem: yane arkadaşların arasında bak bu benim peşimde koşuyoo ama ben yüz vermiom suratına tükürsemde peşimden qelioo v.s Bu örnekk kardeşş sakın yanLış anLama... Bir Kıza aşık olurken YürekLi vede açık sözlü olman sana artı avantaj sağlıyacaktır... çıktığın Kızla her türlü muhabbeti yapıcaksın ama seviyeLİ mah le arkadaşlarınla yaptığın gebi deqiLLL yüzeyseLL olarak v.s .v.s Neden Mii bu konuya yorum yapıyoruM.... tecrubelerim konuşuyorda ondan Kimse inan oLun mennim kadar DertLİ oLamaz En yakın benii can kardeşim pilir..... NOT: bu yazdıklarımı sakın yanlış anlmayın çok bilmişlik taslamıyorum gerçekleri söylüyorum birebir yaşadım vede onayladım... Made in zehir Hemde damqası far yaa şohq pis uykum qeldi men yataom haydein tay tay
07-13-2006, Saat: 12:10 AM <
sonuna kdr haklısın bnde böle düşünüom wallah !!! PRAWOOOO !!!
07-13-2006, Saat: 12:46 AM <
ne ask? abi yaaa ..ask m? varm?s 2001 de baslayan musti ask?m devam ediyooo 2006 y?l?nday?z ?nbili olduk hala devam..... nas?l bitcek bu gonul i?i...cosebilen cevap ats?n abi yok yok.....cocuk ayr?lm?s sevgi,lisinden oldu kes.... ben buralarda oldum merke????......yok abi yok ges ges yokkk....bende umutta yok..ta onsuz gecen g?nlerin ta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?q
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden Bir Haber Daha!!! | deli-kı@z | 21 | 2,131 |
06-16-2009, Saat: 03:20 PM Son Yorum: Network |
|
çözen dilesin benden ne dilerse | theropoda | 7 | 750 |
03-27-2009, Saat: 09:08 PM Son Yorum: deli-kı@z |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi