deli gibi a??ks?n?z sevdi?iniz insan? yan?n?zda g?rmeyi ?ok istiyorsunuz ne yapars?n?z?
Anket Başlığı: a??ks?n?z sevdi?iniz ki?iyi yan?n?zda g?rmek istiyorsunuz ne yapars?n?z |
|||
kar??ma al?r konu?urum | 7 | 36.84% | |
ona telefonda ilan? a?k ederim | 0 | 0% | |
mektuplar yazarak a?k?m? anlat?r?m | 0 | 0% | |
ona s?rprizler yapar dikkatini ?ekmeye ?al???r?m | 2 | 10.53% | |
her f?rsatta ona olan a?k?m? anlamas? i?in akl?ma geleni yapar?m | 7 | 36.84% | |
hi? u?ra?mam a?k?m? kendi i?imde ya?ar?m | 3 | 15.79% | |
Katılımcı sayısı: | 19 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
a??k oldunuz ne yapars?n?z.....
|
serhatozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her f?rsatta ona olan a?k?m? anlamas? i?in akl?ma geleni yapar?mserhat'a kat?l?yorum bende boylee ypard?m... ![]()
09-19-2006, Saat: 06:46 PM <
uff uf... konuştukta noLduki_?
hiçbişy.. Bundan sona kimseye söLemicem aşkımı,,içimde yaşatıcm ![]() tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bu ankete kat?lm?yorum karde?im... TUT? TARTI?MAYA BA?LAYALIM ANKETEDE KATILACAKSIN ??MD? ![]() ![]()
Ama Şunun Taraftariyim SÜreklİ Tekrar Edİlen Şeyler Zamanla DeĞerİnİ Yİtİrİyor Bazen KİŞİlerİ Şimartiriz Sevgİmİzle Oda Onlarin KİŞİlİklerİndenmİ Yoksa KİŞİlİksİzlİklerİnden Mİ Bİlmİyorum O Zaman HerŞeyİ Birakip Bİr Kenara Sabir Ve İnatla Beklemek En DoĞru Olan O Zaman DeĞerİnİz Daha Fazla Artiyor...ama KİŞİden KİŞİye DeĞİŞİr Bu Kendİ Adima Benden KaÇandan Daha Çok KaÇmayi Severİm Ama Yakin Olan Daha Özeldİr Bana.....
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ?ntihar Ederdim Herhalde ZUAHAHHAHAHA DUR YAFFF ACELEN NE HE ?B?R TARAFTA BA?KASINI BULACAN D?M? ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hiç Mahkemelik Oldunuz mu? | yalan dünya | 1 | 793 |
10-14-2010, Saat: 10:34 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi