?? Renkli B?rek
Gerekli Malzemeler :
3 Haz?r Yufka
3 Tavuk G??s?
1/2 kg. Havu?
1/2 kg. Paz? Yapra??
1 Orta Boy So?an
1 Yumurta
125 gr. Tereya?? (veya yumu?ak margarin)
Tuz, Karabiber
Haz?rlan???:
Tavuk etlerin? ha?lay?p ince ince didikleyin.
So?an? ince rendeleyip do?ranm??, y?kanm?? paz? yapraklar? ile az ya?da kavurun.
Havucu ha?lay?p p?re haline getirin.
F?r?n? orta derecede ?s?t?n ve f?r?n tepsinizi ya?lay?p haz?rlay?n.
Ya??n?z? eritip yufkalar? ?slatmak ?zere i?ine yeteri kadar su ilave edin. Birinci yufkay? yay?n, su-ya? kar???m? ile ?slat?n, ?zerine paz?y? yay?n. Sonra ikinci yufkay? ayn? ?ekilde ?slat?n, ?zerine havucu yay?n. ?zerine ???nc? yufkay? serin. Onun ?zerine de tavuklu harc? yerle?tirin. En ?st? yufka ile kapat?p b?re?inizi yuvarlak olqrak f?r?na yerle?tirin.
?zerine ??rp?lm?? yumurta sar?s? s?r?n, arzuya g?re susam ya da ??rekotu serpin. 30-35 dakika k?zart?n.
Gerekli Malzemeler :
3 Haz?r Yufka
3 Tavuk G??s?
1/2 kg. Havu?
1/2 kg. Paz? Yapra??
1 Orta Boy So?an
1 Yumurta
125 gr. Tereya?? (veya yumu?ak margarin)
Tuz, Karabiber
Haz?rlan???:
Tavuk etlerin? ha?lay?p ince ince didikleyin.
So?an? ince rendeleyip do?ranm??, y?kanm?? paz? yapraklar? ile az ya?da kavurun.
Havucu ha?lay?p p?re haline getirin.
F?r?n? orta derecede ?s?t?n ve f?r?n tepsinizi ya?lay?p haz?rlay?n.
Ya??n?z? eritip yufkalar? ?slatmak ?zere i?ine yeteri kadar su ilave edin. Birinci yufkay? yay?n, su-ya? kar???m? ile ?slat?n, ?zerine paz?y? yay?n. Sonra ikinci yufkay? ayn? ?ekilde ?slat?n, ?zerine havucu yay?n. ?zerine ???nc? yufkay? serin. Onun ?zerine de tavuklu harc? yerle?tirin. En ?st? yufka ile kapat?p b?re?inizi yuvarlak olqrak f?r?na yerle?tirin.
?zerine ??rp?lm?? yumurta sar?s? s?r?n, arzuya g?re susam ya da ??rekotu serpin. 30-35 dakika k?zart?n.