Yok bence sen her zamanki gibi başıma bela olmuşsunAramızdaki yaş farkından o anlaşılıyo canım kardeşim
doğum günü rengin seni anlatıyor..
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ikinizinde zamanlaması yalnış Abla dönüşüm muhteşem olacak demişmiydin:yikildim::yikildim:
yargıC ßeyCiqim SöLeyiniZ fm ya$ınıZı SöLeyiniZ kim daa ßüükmü$ göreLim
Âh be.
dememişsem de unutmuşuımdur süper oldu ama yawww pckom bende yaşımı söyleyeyim mi
Yaşım henüz 6,5 Belki dahada küçük olabilirim orjinalini bende bilmiyorum ama sanırım 39 a merdiven dayayacağım ama ne zaman onuda bilemiyorum bilmem anlatabildim mi PcKopat bey hanım kardeşim
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dememişsem de unutmuşuımdur süper oldu ama yawww pckom bende yaşımı söyleyeyim mi Ben 18 diye hatırlıyorummiley16:miley16:
Pckopat ßey hanım karde$im mi:yikildim: ne derSen de ßen Senden ßüyüqüm apLa diCen:kizgin:
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pckopat ßey hanım karde$im mi:yikildim: ne derSen de ßen Senden ßüyüqüm apLa diCen:kizgin: Tamam abla olurHatta ben sana enişte desemYada hala diyeyim yok yok amca en güzeli
sağol yargıç kardeşim herkes 20 demişti sende küçülttün
o değil diyecekler bizi kandırıo
10-08-2007, Saat: 05:16 PM <
BEYAZ
Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür. Son cümLe pek uymuo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
doğum renginiz.... | Gulguzeliii | 7 | 658 |
04-12-2022, Saat: 11:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
Doğum Tarihinize Göre Hangi Otsunuz | lover | 5 | 553 |
04-11-2022, Saat: 02:50 PM Son Yorum: wildfang |
|
Doğum Tarihiniz Sizi Nasıl Etkiliyor? | ZencefiL | 6 | 565 |
02-12-2012, Saat: 08:03 PM Son Yorum: ZencefiL |