Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eksik ne kadar söyle , halledelim abisi ....Sendemi aßi yha miley13:
Sevg ...
ßn ßu konuyu öyLe tecruße puanım hoşuma qitmedi kendime ßi hedef ßeLirLedim komik qeLdi we payLaştım itiraf ettim o kdr
Forumdaki Hedefim...
|
10-09-2007, Saat: 10:32 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eksik ne kadar söyle , halledelim abisi ....Sendemi aßi yha miley13: ßn ßu konuyu öyLe tecruße puanım hoşuma qitmedi kendime ßi hedef ßeLirLedim komik qeLdi we payLaştım itiraf ettim o kdr Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiLiyorum ama ortada emek oLucak mecaz anLamda ter dedim istesen rep yok sana demek benden gelecek 3000 i istemezsin sen ha taş koyacam önüne o 3000 ne ulaşma die dur şimdi şurdan iki üç kişi çağırıyımda taşları getirsinler çalışmalara başlamak lazım hemen yoksa iş işten geçer
10-09-2007, Saat: 10:33 AM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa uzduler esramıı yaa canım benıım yaa asma suratının bakıım bak bendee asarıımdmm cnm ßnm sn üzüLme ßn üzüLmüyorum ztn sizLer ßnm canımsınız söyLediqiniz hiç ßi Laf ßni derinden üzmez etkiLemez
10-09-2007, Saat: 10:34 AM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi ben o zaman bi hamama gidiyim geliyim sen repleri hazırlaehehe oda qüseL Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe oda qüseLteşekkürler
10-09-2007, Saat: 10:35 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istesen rep yok sana demek benden gelecek 3000 i istemezsin sen ha taş koyacam önüne o 3000 ne ulaşma diehemen iş işten qeçer diosun çünkü ßiLiosun hızLıyım dimi Hızıma kapıLma nezLe oLursun aßim
10-09-2007, Saat: 10:35 AM <
[quote=Rüya Güzeli]dmm cnm ßnm sn üzüLme ßn üzüLmüyorum ztn sizLer ßnm canımsınız söyLediqiniz hiç ßi Laf ßni derinden üzmez etkiLemez [/quot
canımm benım sende bızım canımıssın haa şole gulmek sana çok yakışıyorr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
forumdakı kılerın bebeklıklerı:D:D:Dsok sok sok | sudenaz | 36 | 1,407 |
09-12-2007, Saat: 08:38 PM Son Yorum: sudenaz |