ricaa ne demek her zaman
Ruh Güzelliği ...
|
Firari Fırtına
09-19-2006, Saat: 01:51 AM <
Yinede rus değilde ruh güzelliğine değer ver olurmu cici kardeş ...
olur yaw ben değer biçmiyom ki zaten ruslar euro ya endexli çok değerli yani ruh dediğin ne ki mezarlık kaynıyo
09-22-2006, Saat: 02:15 PM <
s?per yak???kl? olsun ama adam deilse yeminedereim hi? bakmam bile..isterse gelsin teklif etsin ..b?y?k bir zevkle REDDEDER?M..
b?y?k g?zel deli gibi seven bir kalbi olsun aldatmayacak karakterde olsun cok hay?rl? helal s?t emmi? biri olsun daha ne...y?z?ne bak?lacak kadar g?zelli?i yak???kl?l??? yeterlidir..illa manken olacak deil ya..zaten ?ok yak???kl? bir erkele c?kmamki..kafay? yemedim okadar..??nk? yak???kl?l???na g?venir..sen onun pe?inde ko?mak zorunda kal?rs?n.. ben,hem s?per yak????kl? ve cok ii kalpli bir erkek g?rmedim.. yak???kl? ve ii kalpliler var..ama s?per yak???kl?larda,ii bir y?rek yok!! yada ?ok s?per g?zel manken gibi k?zlarda ruh g?zelli?i yok.. haks?zm?y?m??
09-22-2006, Saat: 02:18 PM <
yanıma yakışsın,kalbimi taşıyabilsin...bence böyle..
Alıntı:sensizlik_?l?ms?per yak???kl? olsun ama adam deilse yeminedereim hi? bakmam bile..isterse gelsin teklif etsin ..b?y?k bir zevkle REDDEDER?M.. bu ?zelliklerde birini bulursan bana haber ver bende bi g?riyim ?u adam? valla b?le ?zleliklerde birini bulmak zor bu arada hakl?s?n ?ok yak???kl? olan adama zaten g?venilmez ??nk? neler elde edebilece?ini biliyo bi k?zla yetinece?ini sanmam k?zlardada bu yok bence ??nk? k?zlar kolay kap?lan yarat?klar erkeklerin de b?le olanlar? var ama onlarda yak???kl? olmayan adamlar kusura bakmay?n hepsinin bi erkekde topland???n? ben g?rmedim ?ahsen birazda kendimden ?rnekleyerek veriyorum
09-22-2006, Saat: 04:37 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ?zelliklerde birini bulursan bana haber ver bende bi g?riyim ?u adam? valla b?le ?zleliklerde birini bulmak zor ya ?ok ?ok yak????kl? erkek ve g?zel k?zlar i?in kasteddim..onlar?n niyetlerinin cok ii oldugunu s??leyemeyiz..ya aldat?rlar yada ba?ka bi?e..ii yurekli olsalar yanlar?nda tek bir sevdikleri olur dimi...her seferinde g?mlek de?i?tirir gibi sevgili de?i?tiren birini napiim ben aman Allah uzak tutsun benden ve ben gibi y?rekten sevenlerden..amin.. ama yak???kl? ve gzel olupda ii kalpli olanlar var..ger?ekten var..onlar?nda ya sevgilileri var yani kap?lm??lard?r yada biryerlerde duruyorlard?r.. yani var..kalp g?z?yle bak?nca g?r?l?or..??kars?z bakt???nda a?k?da ruhuda g?r?orsun.. dedi?im gibi hem iyi y?rekli hemde y?z?ne bak?lacak g?zelli?i yak???kl?l??? olanlarda var.. sensizlik_?l?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yan?ma yak??s?n,kalbimi ta??yabilsin...bence b?yle.. + d?r?st olsun bana yeter
Firari Fırtına
09-22-2006, Saat: 06:30 PM <
Aynen katılıyorum .....
Hala garevesen yanlış yolda valla . Tutturdu rus diye .. rus yesin seni deli dost.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi