........................................
Peki bir erkek neden aldat?r?
|
ya erkek işte sonucta kızlardan farklı yönlerimiz var açıklamıım ayıp olur bence ondan aldatıyor.bide erkeler neden fazla etkilenir demişssin herhalde kadınların güsel olsundan ne bilim fazlada anlamam ama bence bunlar
ewt ya bu arada bişi sorcam ayıp olmas inşallah sen erkekmisin bayan mı anlayamadım yanlıs anlama ok?
11-07-2006, Saat: 10:24 PM <
ben kendi adıma konusayım: temiz kalp . seviyeli hareketler ve ciddi dşünceler
Aslında bu cok uzun bir konu, bir erkek aldattığında; kendi yaşamına rahat bir şekilde devam edebilir, korkusu fazla degildir, erkeğin adı cıkmaz... Kadın hem kendi ayakları ustunde durması zordur hem de kadının adı cıktımı bir kez çıkar...
Genclere gelelim; erkekler değişik şeyler isterler, daldan dala daldan dala misali usanır ve bıkarlar... Gerçek sevgi yoktur cogunun içinde... Kızlarda da aynısı var denilebilir onemli olan erkeğin ya da kadının karşı cinsinin gonlunu elde tutmak
11-08-2006, Saat: 03:23 PM <
EVET SADAKAT ÖNEMLİDİR ama yinede bir erkek aldatmasını tanımlayamadınnn bence bir erkek aradıgını bi kızda bulamassa başkasına yonelir kızların yapıcagı tek sey vardır
AŞIK ETMEKK başka çaresi yok çünkü ben böleyimm ve şu an 7 kişiyi sallıyorumm nedenmi? basit aradımgımı bulamaadımmm halenn! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sizce kızlar neden kendilerini yuksekte görüyorrr | alone_male19 | 14 | 1,178 |
04-12-2022, Saat: 05:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi erkekle neden çıkılmaz? | *TATLI BELA* | 7 | 878 |
04-08-2022, Saat: 11:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Erkekler Neden Konu?mazlar... | *TATLI BELA* | 4 | 718 |
04-07-2022, Saat: 02:21 PM Son Yorum: wildfang |