yaa acaba sorunlumuyumm kimse benle arkadaş olmuyoo nette değil normaal hayatımdaaa çevremdee kimse olmuyo ama nedeeeeeeen bunu bende bilmiyorumm sizce bi insanla ne durumlarda arkadaş olunmazzzz
kimse benle arkadaş olmuyoooo
|
bu tamamen senın kısılıgıne baglı bence demkkı bı sorun var bı yerde kopukluk olunuyoo dusun benceeee
yoookk arkadaşım burda bizimle olan herkez arkadaşımızdır...
10-28-2007, Saat: 07:21 PM <
adda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu tamamen senın kısılıgıne baglı bence demkkı bı sorun var bı yerde kopukluk olunuyoo dusun benceeeeaynen katılıorum bu sendn kaynaklanan bsydır ııce dusun
o sıtede tek deıl cevresındede dıyo ben benı kıran ukala kendını begenmıs cımrı yalancıı vb gıbı ınsanlarla arkadaslık etmem mselee sende bole bı ozellık varmı
10-28-2007, Saat: 07:31 PM <
yaa yok öyle özelliklerimm ben psikoloğa bile gittim iyi bir arkadaş olabilirsin dedi arkadaşlıkta en önemli şeyin empati kurabilmek ve dürüst olmak olduğunu söyledii vee bendede bunlarınn olduğunu söylediii anlamıyorumkiii nedenn ben çok düşündümm kendimde bi hata varmı diyee her insanın hatası vardıır ama benimkiler arkadaşlık kurmaya engel değilkii yaa amaç heep iyi olmaktııı tek sorun bu galibaa sadece iyi olmakk bilmiyorumki ya
10-28-2007, Saat: 07:31 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben arkadaş olurum teşekkür ederim nette bulabiliyorum belkii insan çeşiti fazla onddann ama çevremde bulamıyorumm ama oluruuzzz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bu itirafa kimse inanmıcak | HIÇKIRIK | 46 | 2,241 |
01-24-2008, Saat: 05:28 PM Son Yorum: HIÇKIRIK |
|
kimse alınmasın sakın... | güne$ibük | 29 | 1,639 |
11-28-2007, Saat: 06:38 PM Son Yorum: chatlaq |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi