ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sırrı kesfettim gaLba musti :yikildim:
yakışır aslanıma
kimse benle arkadaş olmuyoooo
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sırrı kesfettim gaLba musti :yikildim: yakışır aslanıma
10-29-2007, Saat: 12:49 PM <
Cnm ßeLkii karşına çıkan kişiLer snn kişiLiqine uyqun deqiLdir. OnLar ßeLki düşünce oLarak snden farkLıdır. Sn herkesten farkLısındır ßu durumda herkesten farkLı oLmak qüzeLdir ama işde ßu durumLarda arkadaşLık vs. durumLarına arada kopukLuk oLuyo. Sni onLara uymuyosun yada ne ßiLim Sni hiç ßi türLü kßL etmiyoLarsa arkadaş oLmuyoLarsa ßoşwer çünkü ßi ark. ßi arkadaşının her zaman ne durumda ne haLde nsL ßi kişiLikte oLursa oLsun arkadaşıdır. Eqer ßiqün snnLe arkadaş oLan tek ßir kişi çıkarsa o zmn o qerçek arkadaştır Sni her durumda arkadaş oLarak qörüyodur
10-29-2007, Saat: 12:50 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakışır aslanımao aSLan deqiL kanarya
10-29-2007, Saat: 08:30 PM <
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cnm ßeLkii karşına çıkan kişiLer snn kişiLiqine uyqun deqiLdir. OnLar ßeLki düşünce oLarak snden farkLıdır. Sn herkesten farkLısındır ßu durumda herkesten farkLı oLmak qüzeLdir ama işde ßu durumLarda arkadaşLık vs. durumLarına arada kopukLuk oLuyo. Sni onLara uymuyosun yada ne ßiLim Sni hiç ßi türLü kßL etmiyoLarsa arkadaş oLmuyoLarsa ßoşwer çünkü ßi ark. ßi arkadaşının her zaman ne durumda ne haLde nsL ßi kişiLikte oLursa oLsun arkadaşıdır. Eqer ßiqün snnLe arkadaş oLan tek ßir kişi çıkarsa o zmn o qerçek arkadaştır Sni her durumda arkadaş oLarak qörüyodur haklsıınn öyledee olabiliir Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o aSLan deqiL kanarya aslan işte
10-31-2007, Saat: 02:13 AM <
siftahı yaptııııııııııııııııımmmmmmmmm artık bi arkadaşım vaaaaaar oleeeeeey
bn snn oraa yakın sayılırım 4 saat fln var cevrendeim yani tanısalımmı..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bu itirafa kimse inanmıcak | HIÇKIRIK | 46 | 2,241 |
01-24-2008, Saat: 05:28 PM Son Yorum: HIÇKIRIK |
|
kimse alınmasın sakın... | güne$ibük | 29 | 1,639 |
11-28-2007, Saat: 06:38 PM Son Yorum: chatlaq |