Gicik Oluyorum Acayip Derecede Ne Zaman Pc Basinda Otursam Ya Kizim Yanimda Oluyor Yada Oglum Agliyor Onlara Degilde Aileme Gicik Kapiyorum Pc Basindaykene Rahatca Duygusuza Takilamiyorum yA Ablam Basimda Dikilir Yada Abim Yeterr Yaaa En Gicik Oldum SeyNeden Yaparlar Anlamamki Hep Basimdalar Azra Su Sarkiyi Ac Azra Sunu Söyle Yap Azra Youtubeye GirrrGicik Kapiyorum Ya Deli Eden Sey Bu Beni Pc BasindaykeneOhh Rahtladim Itiraf Etim
Gicik Oluyorum:@:@
|
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gicik Oluyorum Acayip Derecede Ne Zaman Pc Basinda Otursam Ya Kizim Yanimda Oluyor Yada Oglum Agliyor Onlara Degilde Aileme Gicik Kapiyorum Pc Basindaykene Rahatca Duygusuza Takilamiyorum yA Ablam Basimda Dikilir Yada Abim Yeterr Yaaa En Gicik Oldum SeyNeden Yaparlar Anlamamki Hep Basimdalar Azra Su Sarkiyi Ac Azra Sunu Söyle Yap Azra Youtubeye GirrrGicik Kapiyorum Ya Deli Eden Sey Bu Beni Pc BasindaykeneOhh Rahtladim Itiraf Etim Abin ve ablan yönünden haklısın da çocuk deninilince ben bahaneye gelemem. Çocuğum denilince akan sular durmalı.
Abla merak ediyorum bu itirafını yazarken yanında Kim Var dı ??
zuhahahaaa
Yaaa Ben Cucuklarima Birsey Demedim Zaten Allah Allah: Cucuklarimin Bi Zarari Yok BanaYok Bu Sefer Yanimda Degilerdi HayretEvet Cucuklarim Diyince Akan Sular DurucakCucuklarii Bahene Ediyom Cikti Yaa Allah Allah Laneth Giciksin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ameliyat oluyorum | AfrâsyâB | 82 | 3,317 |
01-14-2008, Saat: 09:25 PM Son Yorum: Leader |
|
Ablamla Abime gicik Olmaya Basladim:S:S:S | BiRiciGim | 12 | 1,147 |
01-03-2008, Saat: 03:23 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
hastayım uyuz oluyorum | AfrâsyâB | 50 | 2,132 |