canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah yardımcın olsun ne diyelim o tül asma muhabbeti bizdede var ama olsun yaw napalımyok her pazar ben yatarken görüyo herifler beni yatakta sorun o sadece tül asam keşke irit:
erkeklerin kaderidir tül asmak o sana gülen adamlarda sana bakıca ya işte bizde böyleyiz
yalnız değiliz demek deyip kendilerini avutuyorlardır merak etme
temizlik hastası annelere son....
|
12-12-2007, Saat: 07:13 PM <
Hea anladım e zaman kötü tabi olmuyor böle dikkat etmek lazın sıkı ört üzerini sen tamam mı
12-12-2007, Saat: 09:40 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hea anladım e zaman kötü tabi olmuyor böle dikkat etmek lazın sıkı ört üzerini sen tamam mı onu görmek her babayiğidin harcı değildir miley14:miley14:miley14:miley14:
12-13-2007, Saat: 05:40 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: allah yardimcin olsun:yikildim:sağol herşeyim tertemiz valla tüm kıyafetlerim miley14:miley14:
Ahh ahhh anlıorum senii Gökhan benim annemde ölee benide kendine benzettii her yer çamaşır suyu olmadı yumuşatıcı kokuoo bende bıktımm valla kar yağıo annem cam silio yada bana laf atıoo camlarda kirlii die kar yağarken cam silmek ne demek bilio musuns ben biliorum Allah yardımcın olsun Gökhan
12-14-2007, Saat: 07:46 PM <
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahh ahhh anlıorum senii Gökhan benim annemde ölee benide kendine benzettii her yer çamaşır suyu olmadı yumuşatıcı kokuoo bende bıktımm valla kar yağıo annem cam silio yada bana laf atıoo camlarda kirlii die kar yağarken cam silmek ne demek bilio musuns ben biliorum Allah yardımcın olsun Gökhanamin canım amin sanada sabır versin :yikildim::yikildim:
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnamiiiinnn bişii deil bende anneme benziorum gittikçe dokunmayın bozulmasın kirlenmesin...
12-14-2007, Saat: 10:35 PM <
TemizLik imandan Gelir Nie öle dion Gökhan Burda bize yakinacagina kadina yardim et biraz
12-14-2007, Saat: 10:42 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TemizLik imandan Gelir Nie öle dion Gökhan Burda bize yakinacagina kadina yardim et biraznerden biliyosun etmediğimi eşarbımı takarım alırım bezimi bende heryeri silerim :kop::kop: ederim tabiki kalbi var yormam anamı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi