geçmis oLsn Rabbim aCiL sifasini veriri ins. Edicen Tabi annen o senin ayip mi sanki Bak bu konuda destekledim seni efferin
temizlik hastası annelere son....
|
senı esefle kınıyorum gökhan
annemde temızlık hasatsı... Bıde elıme bez verıp sıl bakalım odandakı esyaları demesı yokmu ölduruyo benı.. resmen dalga gecıyo benle.:'(
12-15-2007, Saat: 12:17 AM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmis oLsn Rabbim aCiL sifasini veriri ins. Edicen Tabi annen o senin ayip mi sanki Bak bu konuda destekledim seni efferinvallahi senden tebrik almak için yapmıyorum kalp hastası fazla yormak istemiyorum kadın siliyo sildiği yerin pis olduğuna inanıyo
12-15-2007, Saat: 12:18 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senı esefle kınıyorum gökhanyapmayınca elalemin oğlunu diyo ama benden başka kimse annesine yardım etmez beni eve gelirler almaya arkadaşlar bezle kapıyı açarım hadi gel ev erkeği derler eşarbımıda takarım ben :tey::tey::tey::tey:
12-17-2007, Saat: 11:14 PM <
:kiyamam: üzülme bölesi daha ii takma kafana
hem bendede var bi tane ondan miley20: ama allahtan bizimki duvarları silmiyo hem silse bile beni alakadar etmez nasıl olsa beraber yaşamıyoz hem ne olmuş bende pasaklı annelere sinir oluyom :yikildim:
12-19-2007, Saat: 12:56 PM <
tmm da o duvarları bana sildiriyo bıyu yetmiyomuş hayatımdan bezdim
yardımcı olun memetali beyyyyyyy
12-19-2007, Saat: 10:24 PM <
ben memnunumda beni odamı ayakkabılarımı pc mi elbiselerimi ve madalyalarımı rahat bıraksın tmm
demek bahsettiğin buydu gökhann
huehuhe iimiss iştee,annen senin hakkından gelio hade cnm durma tülleri ass kolay gelsin=)
12-20-2007, Saat: 09:01 PM <
..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek bahsettiğin buydu gökhannuğur dündar evi bassa annem eve almaz pis diye o kadar temiz daha nasıl açıklıyım sıkıysa asma :--/:--/:--/:--/:--/:--/:--/ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi