GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abii benim daha ii bi fikrimm varr
süzgeçe çevirip duygusuzun mutfagında kullanalımmm....
Bu yaratıcı fikirlerinden ötürü senide sallandırabilirim abiAsma potansiyelim çok yüksek şu anda
canat efendiii sen bittinnn......:
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abii benim daha ii bi fikrimm varr Bu yaratıcı fikirlerinden ötürü senide sallandırabilirim abiAsma potansiyelim çok yüksek şu anda YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o 3gen 33gende farkında değilsiniz Peehhh peehne üçgenmişş yaa ben canat abiyi kendi halinde mülayim biri bilirdim sessiz sakin...meğersem kızların kalbini çalan yağız bi delikanlıymış yaacanat abii arkada bıraktıın kıs nolcak şimdii ? Bu arada çözüm olmassa bende asılmasından yanayım ibret olsun die YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yaratıcı fikirlerinden ötürü senide sallandırabilirim abiAsma potansiyelim çok yüksek şu anda ulan sana fikrimi sölüyorum bennn ozamn onA RUS ÖPÜCÜGÜ VERR... _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peehhh peehne üçgenmişş yaa ben canat abiyi kendi halinde mülayim biri bilirdim sessiz sakin...meğersem kızların kalbini çalan yağız bi delikanlıymış yaacanat abii arkada bıraktıın kıs nolcak şimdii ? Bu arada çözüm olmassa bende asılmasından yanayım ibret olsun die Lütfen toplumu galeyana getirmeyinizŞiddete hayır GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ulan sana fikrimi sölüyorum bennn ozamn onA RUS ÖPÜCÜGÜ VERR... Abi lütfen sapık fikirlerini verme GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ulan sana fikrimi sölüyorum bennn ozamn onA RUS ÖPÜCÜGÜ VERR... :8:8:8:8:8:8:p::p::pisik:
ınsanların hayallerıyel oynayan bı moderator ıstemıyorum................ dırek asıl sın bıre zındık bıze haın bıre uckagıtcı pabucumun modu
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi lütfen sapık fikirlerini verme ben anlamam abiii ona bi ceza vereceksennn bizim fikrimizi alcaksınn ona rus öpücügü verceksinnn ve dudagından öpüceksin mod olarakk bu ceza ona yeterr... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|