GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeee bennnnnnnn..
biLmem sn yoksnn....
canat efendiii sen bittinnn......:
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeee bennnnnnnn.. biLmem sn yoksnn.... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkek dılgımı kızları hıc dusunmezle rzaten .......... ama olayı orataya cıkaran atılla abıye dua edelım yoksa cok gec olabılırdı aramızda pıs bı sapık varmıs da haberımız yokmus Bence Atillaya dua yerine dikkat etsen daha iyi olur
12-15-2007, Saat: 07:24 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum gökan senden şüphelemelimiyimm sencee....abi benden şüpelenmen yanlış ben beşiktaşlıyım bir kızla birlikteyken başkasına göz ucuyla bile bakmam BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahım ercan yiğenim neler olmuş burda asya yarım saat önce bişicikler yoktu neler oluyo biri açılayabilirmi lütfen :S ben açıklayayımmm teyzee senin bu yiyen sapık çıktıı yeterince açıkmı teyzee dahada açımmiii... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kafamı bozarsan bANA ANLATIKLARINI sölerim burda apışıp kalırsınn Özel paylaşmak yasakİzinsiz fotoğraf yayınlamakta yasak
Canatt abii duygusuz ailesi olarak senden bi açıklama bekliyoruz nerdesiinn nerdee
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canatt abii duygusuz ailesi olarak senden bi açıklama bekliyoruz nerdesiinn nerdee valla azım açık bi şekilde yazılanları okuyorum canım ya
12-15-2007, Saat: 07:26 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben açıklayayımmm teyzee senin bu yiyen sapık çıktıı yeterince açıkmıhayır atillla abi benim yiğenim öle bişi yapmasss hele o dediğin şeyi hiç yapmaz :S YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Atillaya dua yerine dikkat etsen daha iyi olur sölesene olum o pelerininn altında ne saklıyosunnn....miley16: sersi bilir kimden zarar görcegini siz yokmuşunuzz sizz yeşil yelşl takılırsınızz ortalardaaa kuru fasulye gibimm... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|