ıcımı rahatladın sagol yaa............
canat efendiii sen bittinnn......:
|
Arkadaşlar kullandığımız kelimeleri dikkatli seçelim kötü içerikli mesajları siliyorum tekrarı olmasın...
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide ben burda öle görmüyom ama ercan ve asya yı rencide ediyormuşsunuz gibi geliyo bana yok teyze yok sen gördügüne deill bANA İNAN tek doru benem... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar kullandığımız kelimeleri dikkatli seçelim kötü içerikli mesajları siliyorum tekrarı olmasın... sana amca diebilirmiyimm amca benim hiç amcam omadı da...
12-15-2007, Saat: 07:40 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok teyze yok sen gördügüne deill bANA İNANyok atillla abi tek doğru ercan ve asya he bide benim unutmadan MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ben gittim karpuzz keseceezzzz nereyeee.... yada sen git bizbize ercanı yerizz burda çig çiggg.... BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok atillla abi tek doğru ercan ve asya he bide benim unutmadan yok valla omas benim inanmassan facebook a bakk bişi göremessin benle ilgiliiii....:d GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana amca diebilirmiyimm amca Şansına küsBen amcalıktan istifa ettimAyrıca hakaret içerikli mesajlar konusundada ciddiyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi