YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şansına küsBen amcalıktan istifa ettimAyrıca hakaret içerikli mesajlar konusundada ciddiyim
bende ciddiyimm benim hiç amcam olmadı amca....
canat efendiii sen bittinnn......:
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şansına küsBen amcalıktan istifa ettimAyrıca hakaret içerikli mesajlar konusundada ciddiyim bende ciddiyimm benim hiç amcam olmadı amca....
12-15-2007, Saat: 07:43 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok valla omas benim inanmassan facebook a bakk bişi göremessinahann oda ne öle facebook yeni bi kelime mi ? GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ciddiyimm benim hiç amcam olmadı amca.... :hayir::hayir: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkat et kılcıklarım boğazına batmasın sen sus nan ölüler konuşmaz olum sen artık bi ölüsünn hemen yere yat ölü takliti yapp çabukk... _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercan abii rekor kırıosunsayfa 11 oldu ya sorma karizma yerlerde geziyor ama nbr
12-15-2007, Saat: 07:44 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ben gittimtabi yaptın yapacağını gidersin kaybol miley14:miley14:miley14:miley14: GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ciddiyimm benim hiç amcam olmadı amca.... Ben seni yakında cebimde gezdirecem zaten
Ercann abii sana şarkı armağan ediorum elalemm ne derseee desiiin hadee hadee hadeemutluluklar abi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|