_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercann abii sana şarkı armağan ediorum elalemm ne derseee desiiin hadee hadee hadeemutluluklar abi
öle mesudum ki anlatamam
canat efendiii sen bittinnn......:
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercann abii sana şarkı armağan ediorum elalemm ne derseee desiiin hadee hadee hadeemutluluklar abi öle mesudum ki anlatamam YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şansına küsBen amcalıktan istifa ettimAyrıca hakaret içerikli mesajlar konusundada ciddiyim Ben kendı kendımı uyarabılırdım uyarmana gerk yoktu abı ben cocuk dıgılım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Sersı akıllı ol alırım aklın ı :yikildim::yikildim::yikildim: uyardım ıste:'(:'( YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben seni yakında cebimde gezdirecem zaten ya kardeş şaka bi yanada bayramda bi ortam ayarla da kopalımmm yaaa hem sölesenee sen niee böle sosyal aktivitelerde bulunmuyosunn yeşil adam... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kardeş şaka bi yanada bayramda bi ortam ayarla da kopalımmm Korkak o korkak :yikildim::yikildim: ınsanlara kendı göstermekten kokruyo:yikildim::yikildim::yikildim: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkese iyi eğlenceler dilerim... sağol kardeş ii akşamlar yönetimdeki konu ilede ilgilenirsin sana zahmet canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle mesudum ki anlatamam sapıgın şarkısıda bu olurduu on numara bi şarkı şarkının yanında bide ajdar sana ercan abisi.... buda gecelerin efendisinden... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne oldu leylacım kıskandınmı aaa canım yaaa kıyamam.... hih hiçde biLemm.. banada teze mi dicenn :pisik: :tey: GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kardeş şaka bi yanada bayramda bi ortam ayarla da kopalımmm Abi ortam kısmına gelince gerekli ayarlamaları yapacağım o zaman seninle detaylı bir şekilde görüşürüz... Bazen asosyal olmak daha mantıklıdır abicim teşekkür ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|