_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abii imzaya nolduu (Asia) yasıodu
tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem

| 

canat efendiii sen bittinnn......:

| 

_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abii imzaya nolduu (Asia) yasıodu tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem ![]() ![]() ![]()  
		YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkese iyi eğlenceler dilerim... nereye be yılmasımm yaaaa ne güsel testere katliamı yapıodunn ...  
		canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem jaçkalsın olum nediyim sanaaaaaaa...  
		GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:jaçkalsın olum nediyim sanaaaaaaa... daha napim ki ![]() ![]() ![]()  
		aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hih hiçde biLemm.. banada teze mi dicenn :pisik: tamam leylacımm sen kısmaaa yeterkii sen bu formun en güsel kısısınnnn hemde en şekerinden kimse eline su dökemesss janım.....  
		canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem Korkma abi sevenlerin arkasındayım ben   istersen dağlara istersen kalbine istersen foruma yaz ama yaz abii![]()   kendini temize çıkar yoksa sizi ibret olsun die asıcaklar 
		GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam leylacımm sen kısmaaa yeterkii  miley12::tey::$:$:kucak ağoL yha şımardım şimdi... ![]()  
		YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi ortam kısmına gelince gerekli ayarlamaları yapacağım o zaman seninle detaylı bir şekilde görüşürüz... tamam kardeşim benim beklicemmm saygılarımı sunuyorum sana öpüyorum seniii rus usulüü janımm annadın sen onii.....:tey::tey:  | 
| 

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

|