ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim hic bambu ağacım yok
benımd 4eyok bak ben aglıyom mu
hayatta hic birsey yolunda gitmiyor diyenlere...
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim hic bambu ağacım yok benımd 4eyok bak ben aglıyom mu
12-15-2007, Saat: 09:25 PM <
heh buydu iste Alev alev alev alev
Yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim İstemem de biliyorsun PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heh buydu iste Alev alev alev alev gururlu kız sevrım böle kızları
12-15-2007, Saat: 09:26 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzülme belki sen dogru yerde aramiosundur banbu agacini Buarada otobusteki kiz noldu cuma görmedim pztsi artık + ben c0k uraşıorm bişeyler icin ama hep olumsuz sonuc benim bambu ağacım bozuk vea çürük
12-15-2007, Saat: 09:28 PM <
Allahtan umit kesiLmez ama eger kendini cok aGirdan satiosa(ki bunu bazi kizlar cok yapar genelde havalilar) Sende takma ki burnu sürtsün
12-15-2007, Saat: 09:29 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gururlu kız sevrım böle kızları Ohh Ne mutLu Bana bi umut kapasi açilDi ya buDa yeter PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohh Ne mutLu Bana bi umut kapasi açilDi ya buDa yeter Bence ben bu kadar ugrasa degmem
12-15-2007, Saat: 09:32 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lean bambu agacı curumez yapraa bıle yok:d benimki korsandı zaten bea taa Çin'den bambu ağacı almaya mı gitcektim? burdan aldım böle cıktı :yikildim: PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahtan umit kesiLmez ama eger kendini cok aGirdan satiosa(ki bunu bazi kizlar cok yapar genelde havalilar) Sende takma ki burnu sürtsün Önce bi cevap alalımda zaten soradan ağırdan satmaya fırsatı kaLmaz, çünkü beni kaybetmek istemez |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayatta istediginiz her şeyi elde ede bildinizmi | rocker_nergiz | 0 | 302 |
08-15-2007, Saat: 04:24 PM Son Yorum: rocker_nergiz |