çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni kul değil yaradan affetsindillemeseydin o zaman gökhan!! hergün böyle yüzüme vürücaksan hic dillemezeydin gökhan sana köpek gibi yalvarmadim kendin acmisin konuyu dilemisin!!!
kralı olsa özürdiletemezdi içimden geldi diledim
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa...
|
ALışTIk GidenLere Ondan Sordum Yoksa GÖkhanmı gidiyor Diye kafama TAkıldı 2 side ßy ßy yaıyor ama kim kime yazıyor
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasincim bi ara gidiyordum ben ama geri hall oldusenin adını hatırlayamadıgım için yozgatcım diyim niye geldin niye gitmek istedin niye gitmiyon mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin adını hatırlayamadıgım için yozgatcım diyim niye geldin niye gitmek istedin niye gitmiyonAdim Azra Yaren Yasincim. Niyemi Geldim Bas Baya Geldim Iste Gökhanla Aramizda Bi Olay Olduda Nete Girmeyecegim Demistim Iste Ondan Actim Konuyu Ama Gökhan Özür Dileyince Gene Geldim Ask Kolsun Gitememimi Istiyorsun??? Istiyorsan Söyle
ALışTIk GidenLere Ondan Sordum.
isteyen gider_zorla kimsei tutmuyrz..ama kmsenin gitmemesinden yanayz tabiki jasincm=) ayrıca azra da gökhan da burdalar_bi yere bırakmam onları 66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adim Azra Yaren Yasincim.aşk olsun gökhan senden özür diledi vay bee kıyamet kopar artık arada bizde koparız miley20: yok cnm gitme niye gitcen yazık günah üşürsün dışarda burası sıcak gene |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
sevgilisizler buraya | |v|_U_S_T_! | 278 | 7,506 |
04-11-2022, Saat: 11:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
İtiRaf EdiYoRum Seni SeviYorum... | €BeRimSin | 54 | 2,367 |
04-08-2022, Saat: 10:21 AM Son Yorum: wildfang |