mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk olsun gökhan senden özür diledi vay bee kıyamet kopar artık arada bizde koparız miley20: yok cnm gitme niye gitcen yazık günah üşürsün dışarda burası sıcak gene:yikildim: hehe gicik yaptin gene yapicagini gecen seferki konudada baska bi bayana böyle yapmistin
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa...
|
benmi yaptım nan helal olsun bana o zaman ne yapmıştım sölesene
:yikildim: allah seni bildi Gibi Yapsin: Hatirladima Göre Espiri Yapmisin Yasincim
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: allah seni bildi Gibi Yapsin: Hatirladima Göre Espiri Yapmisin Yasincimallah güzel bildigin gibi inş yapar canım sıkkınsa anca espri yaparım ben
Ayyşşh bnde dha yeni okuyodum noluo yafss die off kızım yha Nese nese eferimm
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayyşşh bnde dha yeni okuyodum noluo yafss die off kızım yha Nese ense eferimmSen Yenisin Galiba Sen ÇatlAq ben mAnyaq iyi uyum sağlar
hehe:yikildim: tencere yuvarlandi buldu kapagini:yikildim: bellli yasin hep espiri yaptin usta olmusun:yikildim:
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe:yikildim: tencere yuvarlandi buldu kapagini:yikildim: bellli yasin hep espiri yaptin usta olmusun:yikildim:ne ustası usta olmam için 2 yıl sonra ustalık belgesi almak için okula kayıt olcam bide |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
sevgilisizler buraya | |v|_U_S_T_! | 278 | 7,506 |
04-11-2022, Saat: 11:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
İtiRaf EdiYoRum Seni SeviYorum... | €BeRimSin | 54 | 2,367 |
04-08-2022, Saat: 10:21 AM Son Yorum: wildfang |