heeeeeeeee ok
çaycıdan tehdit aldım :))))))))
|
1 bundan sana ne 2 istediğim yerde gezerim 3 bize 6 çay kapta gel dedim:yikildim:
12-20-2007, Saat: 09:04 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1 bundan sana ne 2 istediğim yerde gezerim 3 bize 6 çay kapta gel dedim:yikildim:eheheheh sanada çay söledim gel soğutmadan iç
12-20-2007, Saat: 09:10 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürLer geLiom hemennnedemek tek kolla nasıl içeceksin yardım ederim ama çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nedemek tek kolla nasıl içeceksin yardım ederim amabennnnn yardim ederim canimm sen durrr 66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa gökhan lütfen uzak dur onlardan manyaklar birsey filan yaparlarsa hem sen orda kizlarimi bekliyorsun neysee sonra konusucaz bunu da sende biraz ters davranmisin ayaga gelemem filan diye.ama kızacam manyaq kelimesini kullanmaylaım pls gökhancım dal ağız burun döfmessen adam deilsin kızlara bakacak tabi nan yakışıklıdır gökhancım görmedim ama mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama kızacam manyaq kelimesini kullanmaylaım pls gökhancım dal ağız burun döfmessen adam deilsin kızlara bakacak tabi nan yakışıklıdır gökhancım görmedim amayokkk yaa tek senin nickin öyle diyemi yaa getirme sunu gaza neden gaza getiriyorsunuzki yok gökhancim bosven sen allaha havala et allah göruyor nasi olsa hemm o kizlar bakamaz nedeni sormayin bakamazlar iste: göz birakmam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Böyle 1 Ayakkabı Aldım xD | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 65 | 2,809 |
08-06-2008, Saat: 06:35 PM Son Yorum: chatlaq |
|
14 Şubat Hediyemi Sabah Uyandığımda aldım.. | €BeRimSin | 10 | 1,201 |
02-15-2008, Saat: 08:02 PM Son Yorum: chatlaq |
|
EvLenme tekLifi aLdım! :O | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 34 | 2,622 |
06-20-2007, Saat: 02:10 PM Son Yorum: CaNaT |