abi ben doğru şeyler yazdım tmm şerefsizler ama ben beddua etmem edemem
:S
yılbaşı tacizcilerinden nefret ediyorum
|
01-02-2008, Saat: 10:24 PM <
abi ben doğru şeyler yazdım tmm şerefsizler ama ben beddua etmem edemem
01-02-2008, Saat: 10:32 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ordaydım desem bunla rbenı parcala r en ıyısımı susım ....... Sıst böle dedım dıye bana tacızcı muamelesı yapmayın ben o gece uslu uslu eglkendım haa .. kımseye lafta atmadım bulasmadımda kendı yoöumda yurudumbenim elime duserlerse hepsinin etini lime lime eder kopeklere yediririm ya allah acirda dusurmez valla cok caniyimdir ben bazen :S yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim elime duserlerse hepsinin etini lime lime eder kopeklere yediririm ya allah acirda dusurmez valla cok caniyimdir ben bazen :S sende adamları çig çig yedin be esgic immm yaaaa: belki adamlar tacize programlıdırlarr..... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi ben doğru şeyler yazdım tmm şerefsizler ama ben beddua etmem edemem nie nan yoksa sen şeymisinnn çikitaa....
01-02-2008, Saat: 10:35 PM <
ati bu arada sanada hala kizginim haberin olsun :S
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ati bu arada sanada hala kizginim haberin olsun :S oyyyyyyyyoyyyy eyvalllah janım kardeşim benim bende senii..... ne oldu yaa ben ne ettimkiii ...:'(:'( yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi sen bugun neye programlisin peki ben bugünnn çarşambaya programlıyım...:o çarşamba çarşafa dolanır ya o bakımdan janım...
01-02-2008, Saat: 10:48 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie nan yoksa sen şeymisinnn çikitaa....benim ne olduğumu bana değil eski kız arkadaşlarıma sor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
nefret ediyorum onlardan..... | bilgeis | 8 | 599 |
04-01-2022, Saat: 01:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
en nefret ettigim ki?i | Rüya Güzeli | 17 | 1,638 |
04-01-2022, Saat: 07:24 AM Son Yorum: wildfang |
|
Nefret !!! | acemhe | 7 | 1,050 |
12-28-2013, Saat: 09:46 PM Son Yorum: Xesar |