İşte bu
Adımlarını kendin at, ne başkasının adımlarına bak ne de başkalarının adımlarına bakmasına izin ver
Adımlarını kendin at, ne başkasının adımlarına bak ne de başkalarının adımlarına bakmasına izin ver
Hiç itirafım olmamıştı sanırım.
|
İşte bu
01-03-2008, Saat: 01:32 AM <
zaten adimlarimi kendim atarim benim adimimi sadece takip ederler yani demek istedigim yaptigimi ornek alirlar ben kimseyi ornek almam ornek alinacak insan olmak varken hae suda var ornek alinacak insan ornek almazmi tabikide alir yeterki guzel seylerden ornek alalim ornek alalimki ornek alinacak insan olalim
alabilecegimiz en guzel ornekte peygamber efendimiz neyse karistirdik baya kizlar kendinizi kucuk dusurmeyin birakin gizeminiz cozulmesin gururunuzla oynanmasin agir otur batman gotur derler agir tas yerinde kalmis hafifi ruzgar almis goturmus vs... MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu devirde kız gibi kız mı kaldı ya doru sana katıLıyorum dicemmdee şimcik gökhann sendenn tırsıyorumm dcekk şunu söLümm ne erkekLerde o sevgiyi yaşatcakk ne kızLarda bn göremiyorum tek tarafLı düşünmeyeLim bnce...! söLencek çok şey var sevgi adınada yanLış anLaşıLmaktan cekiniyorum o yüzden susuyorum!!! sanada arkadaşım inşLh. sana sevgiyi istediğin gibi yaşatıcak bir kız buLursun!!
kizlar kendinizi kucuk dusurmeyin birakin gizeminiz cozulmesin gururunuzla oynanmasin agir otur batman gotur derler agir tas yerinde kalmis hafifi ruzgar almis goturmus vs...
ezgicim harikasınn 3 satırın yetmiş vaLLa annatmışsn herşeyi
mesutt beaa sonradan kolay kız oluosa demekki cazibene daha fazla dayanamıo kıslar
puhahha şaka bi yana cnm bulursun..bi bakmıssınki seni süründürüo kız mutlulugu cok hakediosn cnm
01-04-2008, Saat: 04:23 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kizlar kendinizi kucuk dusurmeyin birakin gizeminiz cozulmesin gururunuzla oynanmasin agir otur batman gotur derler agir tas yerinde kalmis hafifi ruzgar almis goturmus vs...tesekurler canim teveccuhunuz
01-04-2008, Saat: 07:15 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doru sana katıLıyorum dicemmdeeartık tırsmıyorum korkuyorum :--/:--/
valla kusura bakma ama senin ki Şımarıklıktan başka bişey değil!
ne demişler en güzel aşk zorolandır benimde bugünlerde durumum fealket sevdiğim çocuğun 1 ocakda baska biriyleçıkmadığını hatta beni sevdiğini arkadasıam söylüyorum aradan 2 ün geçiyo benle görüşmek istemediğini sölüor ve telefon yüsüme kapanıyor:yikildim: ben şimdi napim kendi aybetmiş eskisi kadar takmıyorum ağlamamda üzülmemde üzdümü gazla gitsin kendi derdimden konuyu karıstrdım bira spardon
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
itirafım geldi | __Gül gÜzEl!__ | 9 | 881 |
04-11-2022, Saat: 04:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
itirafım geldi | d€n!z kısı | 35 | 2,797 |
04-11-2022, Saat: 02:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
benimde bir itirafım var | !i!CaSNıN!i! | 12 | 1,205 |
04-09-2022, Saat: 11:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
Onadır bu itirafım bilmesede el gibi okuyacak olsada onadır...! | PaPaTYa_PReNSeS | 29 | 2,187 |
04-08-2022, Saat: 08:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
İtirafım geldi :) | EbruLi | 41 | 2,045 |
04-07-2022, Saat: 08:23 PM Son Yorum: wildfang |