Gökhan birsey soruCam sana fakat özel Olur die buraya yazamiorm özel mesaj aticam haberin olsn Izin varmi?
ameliyat oluyorum
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar sizde sohbet edicekseniz sohbet bölümünde konuşuntamam gökhancim biz burda konusmicaz zaten bidaha. Özel mesajlasiyoruz merak etme;miley20:
01-14-2008, Saat: 06:12 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam gökhancim biz burda konusmicaz zaten bidaha. Özel mesajlasiyoruz merak etme;miley20:naparsan yap ister mektuplaş bana ne de burada konuşma gade ilerde nefes al çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:naparsan yap ister mektuplaş bana ne de burada konuşma gade ilerde nefes alya sen moderator degil misin:kizgin:üyelerle böylemi konusuyorsun:kizgin:ben olsam seni moderatorlukten direk deff ederdim:kizgin:hem istersemde yazarim benlen kibar konusucaksin yoksa hic bise yapmam anlasildimi?:kizgin:
01-14-2008, Saat: 07:14 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sen moderator degil misin:kizgin:üyelerle böylemi konusuyorsun:kizgin:ben olsam seni moderatorlukten direk deff ederdim:kizgin:hem istersemde yazarim benlen kibar konusucaksin yoksa hic bise yapmam anlasildimi?:kizgin:sen beni tehditmi ediyon üye bana karşı nasılsa bende öyleyim dua et adam yerine koyduğuma zaten napıyodun ki...?
ben sana bu konuda terslemedim adam gibi girip gechmis olsun dedim ama diyende succ sen iyiliiksizin sen beni nasil özel mesajinla tehtit ediyorsan bende ediyim ne fark ediyorki!!
01-14-2008, Saat: 07:25 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bu konuda terslemedim adam gibi girip gechmis olsun dedim ama diyende succ sen iyiliiksizin sen beni nasil özel mesajinla tehtit ediyorsan bende ediyim ne fark ediyorki!!özel msjla tehditmi ettim :S iyice saçmalamaya başladın evet geçmiş olsun msjın : kötüye bişey olmaz ( aman iyilik yapma ) bana lafta söleme gidiceksende git |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gicik Oluyorum:@:@ | BiRiciGim | 19 | 1,248 |
12-14-2007, Saat: 05:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
hastayım uyuz oluyorum | AfrâsyâB | 50 | 2,175 |
12-11-2007, Saat: 11:25 AM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Hasta oLuyorum.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 12 | 783 |
10-06-2007, Saat: 11:03 AM Son Yorum: CaNaT |