:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ameliyat oluyorum
ѕαкℓı@мѕı@η
Gökhan birsey soruCam sana fakat özel Olur die buraya yazamiorm özel mesaj aticam haberin olsn Izin varmi?
Ara
AfrâsyâB
tabi ki var geç gördüm özürdilerim Smile
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
gordunya onemli olan odur Wink
Ara
BiRiciGim
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar sizde sohbet edicekseniz sohbet bölümünde konuşun Smile
tamam gökhancimSmile biz burda konusmicaz zaten bidaha. Özel mesajlasiyoruz merak etme;WinkConfusedmiley20:
Ara
AfrâsyâB
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam gökhancimSmile biz burda konusmicaz zaten bidaha. Özel mesajlasiyoruz merak etme;WinkConfusedmiley20:
naparsan yap ister mektuplaş bana ne de burada konuşma gade ilerde nefes al
Ara
BiRiciGim
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:naparsan yap ister mektuplaş bana ne de burada konuşma gade ilerde nefes al
ya sen moderator degil misin:kizgin:üyelerle böylemi konusuyorsun:kizgin:ben olsam seni moderatorlukten direk deff ederdim:kizgin:hem istersemde yazarim benlen kibar konusucaksin yoksa hic bise yapmam anlasildimi?:kizgin:
Ara
ѕqρα кJмя
tom v Jerry gibisiniz anasını satim
Ara
AfrâsyâB
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sen moderator degil misin:kizgin:üyelerle böylemi konusuyorsun:kizgin:ben olsam seni moderatorlukten direk deff ederdim:kizgin:hem istersemde yazarim benlen kibar konusucaksin yoksa hic bise yapmam anlasildimi?:kizgin:
sen beni tehditmi ediyon Big GrinBig Grin üye bana karşı nasılsa bende öyleyim Wink
dua et adam yerine koyduğuma
zaten napıyodun ki...?
Ara
BiRiciGim
ben sana bu konuda terslemedim adam gibi girip gechmis olsun dedim ama diyende succ sen iyiliiksizin sen beni nasil özel mesajinla tehtit ediyorsan bende ediyim ne fark ediyorki!!
Ara
AfrâsyâB
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bu konuda terslemedim adam gibi girip gechmis olsun dedim ama diyende succ sen iyiliiksizin sen beni nasil özel mesajinla tehtit ediyorsan bende ediyim ne fark ediyorki!!
özel msjla tehditmi ettim :S
iyice saçmalamaya başladın
evet geçmiş olsun msjın : kötüye bişey olmaz ( aman iyilik yapma )
bana lafta söleme gidiceksende git Angry
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gicik Oluyorum:@:@ BiRiciGim 19 1,248 12-14-2007, Saat: 05:03 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  hastayım uyuz oluyorum AfrâsyâB 50 2,175 12-11-2007, Saat: 11:25 AM
Son Yorum: BiRiciGim
  Hasta oLuyorum.. Ñ•qρα кJмя 12 783 10-06-2007, Saat: 11:03 AM
Son Yorum: CaNaT
  Baba Oluyorum blue_belial 52 1,926 09-10-2007, Saat: 07:04 PM
Son Yorum: blue_belial