saqopacı arkadaş jkahkehaea
taam kısmaa yaa aaa
taam kısmaa yaa aaa
Anket Başlığı: Oylar?n?z ? |
|||
Evet | 16 | 88.89% | |
Hay?r | 2 | 11.11% | |
Katılımcı sayısı: | 18 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
S?per Moderat?r Aday? Cesur_18'e Destek Veriyorum!
|
10-01-2006, Saat: 02:26 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saqopac? arkada? jkahkehaea evet sagopac? arkada?.. k?smad?m be..
Firari Fırtına
10-01-2006, Saat: 04:31 PM <
Cesur ... Oku burayı .....
Lütfen aramızdaki dialogları , beni yanlış anlayarak yıkma . Müyap konusunda gerçekler göz önünde , bu senlik bir uyarı yada istememezlik değil . Forum iyiliği açısından mp3 paylaşımının bize zarar vereceğini beyan ettim sadece . Ki kalman benim gitmemle orantılıysa zaten ben gidecem . Sizler Müyap sız yada emek dışı mp3 olaylarınıza devam edebilir , bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz . Bu benim şahsi bir sorunum değildir . Ama ilerde başınıza bela olabilir , tabi forum olarak . Bu şekilde gitmen sana yakışmıyor ve unutmaki sevdiğim kişiler arasında ilk beş desin sen . Değerler ölmesin ve dostlar unutulmasın ... Sevg ...
Cesurun Bunu Hakkett???n? D???n?yorum Sonuna Kadar Yanindayim S?per Mod Olmayi Fazlasiyla Haked?yor....
Sadece 11 kişimi var forumda katılımlar cok az hadi bastırın
Admin ver coşkuyu ver çoşkuyu
OLABİLİR ......
SÜPER MODDA EKSİK ÇOK ZATEN MOD DA DA ÖLE
Firari Fırtına
10-01-2006, Saat: 07:48 PM <
Cesurrrrr Nerdesin yahuuuu
Gel bakim buraya gel ... Sensizliğin tadı yok valla ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cesur ... Oku buray? ..... senin uyarin icin yapmadigimi sende biliyorsun ozel mesaj olarak solemistim sana senle alakali bisey yok ortada |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşık Olmak İstiyorum / Aday Varmı ??? | Firari Fırtına | 78 | 3,415 |
03-31-2008, Saat: 10:54 PM Son Yorum: blue_belial |