gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dosyalar duruyuu kanat amiinn
ee artık turşusunu gönül rahatlığıyla kurabilirsin
dosyaları kaptırmadan hayatım prensiyle çarpıştım Oleyyyyy
|
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dosyalar duruyuu kanat amiinn ee artık turşusunu gönül rahatlığıyla kurabilirsin coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de kesin kör ama aşkın gözü zaten kör değilmidir hee sana da çarparım bak görürsün gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana da çarparım bak görürsün Bna çarpan çarpmış geç kaldın apla
01-18-2008, Saat: 07:43 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dün inanılmaz bişii olduuu :teyosyaları kaptırmadan dosyaların başına bi iş gelmeden hayatım prensiyle çarpıştım ve onu buldum çok tatlııı bi görseniz bana Huzur gözlüü dedi :tey:o bana da çarpmıştır huzur gözlü dedi pas vermedim sanada çarptı demek sende yedin hıh ( o beni tanımıyor dimi ) coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bna çarpan çarpmış geç kaldın apla:yikildim::yikildim: ölemi aplam tuhh kaçırdım seni desene sen nerelerde geizon ben oralarda olim belki çarparım çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o bana da çarpmıştır huzur gözlü dedi pas vermedim sanada çarptı demek sende yedin hıh yaa sanadamı çarptı sorarım ben onaa herkezi nie çarpıyo bakim oo
01-18-2008, Saat: 07:49 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa sanadamı çarptı sorarım ben onaa herkezi nie çarpıyo bakim oobana küçükken araba çarpmıştı ondan ben bu haldeyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|