(: aminnnnnnnn ...
tskler can askerim
tskler can askerim
sevgiLi'ye
|
01-30-2008, Saat: 04:39 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NIE YAKISTIRAMADIN MI BENI SERSIYEestağfurlah yanlış anlamakta beni bile geçtin bravo :A: gönüller yakıştıktan sonra bana ne
01-30-2008, Saat: 04:42 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:estağfurlah yanlış anlamakta beni bile geçtin bravo :A: amann inCeldigi yerden kopsun
01-30-2008, Saat: 04:59 PM <
kiz sen sersiye yakisirsinda bakalim sersi sana yakisiomu
ama dedigi gibi gokhaninda gonuller bir olduktan sonra
01-30-2008, Saat: 05:02 PM <
Canimsin ya iste buDur sende oLmasan beni burda rezil ediolar :S ezgi kaL gitme hep benimLe
01-30-2008, Saat: 05:03 PM <
ezgin sana kurbaaan olsun kim rezil ediomus yakarim uleyn benim gulumun dikenine bile zarar vereni o dikenle cizerim imanima
01-30-2008, Saat: 09:45 PM <
bnce peşinden git PEMPE olmuyormu gitme üzerine çünkü nekdar üstüne düşersen okdar uyusluk yaparlar ... bütün erkeklere sölüyorum mesala bn nekdar mert mert diye desem bile hiççç bir şey yok sende üstüne düşme akışınaa bırak oda senden hoşlanıyorsa sana değer veriyorsa elbetteki bir cvbı olcaktır
01-31-2008, Saat: 12:49 AM <
ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnce peşinden git PEMPE olmuyormu gitme üzerine çünkü nekdar üstüne düşersen okdar uyusluk yaparlar ... bütün erkeklere sölüyorum mesala bn nekdar mert mert diye desem bile hiççç bir şey yok sende üstüne düşme akışınaa bırak oda senden hoşlanıyorsa sana değer veriyorsa elbetteki bir cvbı olcaktır HakLisin .... ben cevabimi çoktan aLdim ama tsk ederim sanada iLgiLenip yorum yaptigin için üstüne dusme flnda soz konusu deiL hersey karsiLikLi oLur Bizde cevabimizi aLdik ve kösemize çekiLdik |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
eski sevgili | mavi ay | 5 | 550 |
01-01-2008, Saat: 10:15 PM Son Yorum: chatlaq |