önce Amblaji Açiyosunuuz Makasla Yada Kesici Bişeyler Sonra Bi Kap Aliyosunuuz Istediiğiniz Miktara Göree Misir Gevreğini Döküyosunuz Sonra Sütü Aliyosunuuz Son Kullanma Tarihine Dikkat Ederek Koyduosunuzğunuz Misir Gevreği Kadarda Süt Dmküyorsunuuz 1 Dakkka Bekliyorsunuz Sonra Affiyetle Yiye Bilirsiniz Affiyet Olsun
Nesguik Misir Gevreği;)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mısır Salatası.... | *TATLI BELA* | 8 | 800 |
04-13-2022, Saat: 06:10 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mısır Gevreği Çıtır Toplar | MaSaL | 0 | 360 |
04-25-2011, Saat: 10:57 PM Son Yorum: MaSaL |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi